Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Most mi lesz? 😯😮😦😯😮😦🤔😃

Most mi lesz? 😯😮😦😯😮😦🤔😃

Figyelt kérdés

Megszűnik az Ufó magazin

. . .

[link]

[link]

2022. dec. 9. 11:43
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

Manapság a net világában nincsen értelme ufó kutatónak lenni. Azonnyomban lekapja az ember Pilisborosjenőn a kis zöld emberkét és felrakja a netre. Amire kiérkezne a kutató kocsival már el is hordták a csészealjat a toktokozó romák a MÉH-be.

Nincs értelme annak sem, hogy titkos háttérhatalmi összeesküvésekről írjanak, amikor az is fent van a neten. A nyugdíjas oroszul tanult bácsi is le tudja fordítóval a szöveget fordítani magának. Nincs értelme már a magazinnak.

Az ínyencek pl Kisfaludy, Egely agymenéseit a honlapjukról is el tudják olvasni. Nincs értelme ezért egy magazint fenntartani

2022. dec. 9. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Ez egy fura lap volt, egyszer megpróbáltam elolvasni egyet, de feladtam.

Nincs annyi "új" dolog, amit bele lehetne tenni egy rendszeresen megjelenő lapba, ezért vagy ismétlésekkel, vagy szeméttel megpróbálják kitölteni.

Már az is megdöbbentő, hogy ilyen sokáig fent tudták tartani.

Szép munka! Sok sikert!

2022. dec. 9. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
2. Mindennel egyetértek amit írtál, csak azt nem értem, mitől volt fura egy lap?
2022. dec. 9. 11:56
 4/7 anonim válasza:
0%
Légy öngyilkos vége így az életnek
2022. dec. 9. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
4. Az öngyilkossággal még csak ne is viccelődj, pls. Nem szép dolog át.
2022. dec. 10. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

*m

Amikor autocorrect-chan közbeszól -_- XD

2022. dec. 10. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szűnik meg csak online lesz
2022. dec. 10. 13:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!