Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Fájdalom kiiktatására melyik...

Fájdalom kiiktatására melyik solfeggio vált be nektek? Link vagy cím.

Figyelt kérdés

2022. dec. 2. 00:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Milyen fájdalom, lelki vagy testi?
2022. dec. 20. 08:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Eredetileg testi fájdalomra gondoltam, de lelki fájdalom gyógyító solfeggio vagy egyéb is jöhet. Lehet, hogy összefügg a kettő.
2022. dec. 21. 06:12
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem a zene gyógyít hanem amit csinálsz közbe

Én be szoktam menni tudatos álomba és keresek egy embert aki meggyógyít

2022. dec. 21. 11:55
 4/11 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?! Az álomban keresel egy embert vagy még alvás előtt?
2022. dec. 21. 12:31
 5/11 anonim ***** válasza:

Álomban

Alvás előtt mi a fenének keresnék bárkit is?!

2022. dec. 21. 13:06
 6/11 A kérdező kommentje:
Álmodban egy igazi emberrel veszed fel a kapcsolatot vagy egy álombeli szereplővel?
2022. dec. 21. 13:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Hogy lehet igazi emberrel felvenni a kapcsolatot álomba?! Persze hogy elképzelem, hát épp ez a lényeg!

Elképzelsz egy almát, az se igazi alma

Csak olyan mély meditációban, megváltozott tudatállatban pont olyan lesz mint egy igazi ember, de az csak egy álomalak, egy gondolat a fejemben, nem is szabad emberként tekinteni rá, hiába ember forma

Bántalmazni meg kínozni se szabad, mert a való életbe se csinálunk ilyet, hiszen akkor hogy várhatnánk el hogy segítsen?!

Nekem nagyon sokat segítettek az álomalakok. Úgy kell tekinteni rá hogy egy ember, aki mindent tud rólad még azt is tudja, amit te nem tudsz magadról és kíméletlenül őszinte

2022. dec. 21. 14:02
 8/11 A kérdező kommentje:

Aha...

"nem is szabad emberként tekinteni rá"

"Úgy kell tekinteni rá hogy egy ember"

Grat.

2022. dec. 21. 14:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Szövegértésed 0 gratulálok szövegkörnyezetből kiemelt egy-két szó önmagában semmit se ér

"Úgy kell tekinteni rá hogy egy ember, aki mindent tud rólad még azt is tudja, amit te nem tudsz magadról és kíméletlenül őszinte"

2022. dec. 21. 14:13
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem a szövegértésem nulla, hanem zagyvaság, amit írtál. Több tekintetben is, de a többire nem térek ki, mert nincs kedvem veled kommunikálni.

Láttam már más kérdéseknél is, hogy mennyire erőlködsz a "válaszaiddal".

2022. dec. 21. 18:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!