Egy ismeretlen személy minden nap szembejön velem az utcán. Lehet nem véletlen?
Már hónap óta szinte minden nap szembejön velem az utcán egy férfi. Nem ismerjük egymást, még sosem beszéltünk egymással, de mindig találkozunk.
Úgy gondolom, hogy ennek azért elég kicsi az esélye, és elkezdtem azon gondolkodni, hogy talán az univerzum szeretne valamit üzenni általa.
Ti mit gondoltok erről? Beszélnem kéne vele?
Vigyázz, mert még egy idióta válaszoló neked is beírja, hogy menj orvoshoz, mert szellemet látsz! Mert az ugye olyan vicces...
A kérdésedre válaszolva...valószínűleg ugyanarra jár dolgozni. Már megfigyelted, észrevetted, most már lehet direkt nézed is, hogy vajon ott van-e. Magyarul lehet rá vagy hangolódva magára arra, hogy minden nap látod, kb mint a napi rutin egy részére, ezzel meg bevonzod.
Esetleg olvass utána a szinkronicitásoknak.
Valami olyasmire gondolok, mikor ránézel az órára es midnig ismétlődő számjegyeket mutat ilyen 21:21, meg 4:44. Szerintem ez is hasonló lehet.
Velem is mindig szembe jön egy nő reggelente, mindig ugyanazon a zebrán megyünk el egymás mellett.🤣
Még soha nem jutott eszembe, hogy valami jelentősége lenne. Valószínűleg egy időben megyünk dolgozni, csak ellenkező irányba.
Nehogy már nőként te kezdj el vele ismerkedni, mert nagyon leégsz!
Akkor lenne érdekes a sztori, ha leszólítana és biztosra tudnád, hogy akar tőled valamit. Hónapok óta mentek el egymás mellett, szerintem csak kezdeményezett volna valamit, vagy legalább rádköszönne, ha érdekelnéd.
Azért néz rád, mert te is ránézel.
Azért találkoztok mindig, mert neki is arra van dolga, nyilván nem poénból mászkál az adott útvonalon. Előtte azért nem találkoztatok, mert máshol lakott, vagy másfelé volt dolga.
Én is mindig összefutok ugyanazokkal a kutyásokkal, pedig mindig máskor megyek le. Már köszönünk is egymásnak, beszélgetük, együtt sétálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!