A modern pszichológia valójában a mai kor "papsága"?
Figyelt kérdés
2022. nov. 11. 20:07
1/7 anonim válasza:
Hát az én pszichológusom tuti nem. Szerintem inkább a mai politika, az lassan már felér egy vallással (itthon).
2/7 anonim válasza:
Kb jah. Elég durva hogy egyetemen tanítják. Bár a teológia után már semmin nem lepődök meg.
3/7 Grimfox válasza:
Hát, azért a pszichológia nem hit kérdése. Meg nem abszolút dolgokat állít. Csak az utóbbi 100 évben annyit változott, hogy alig lehet ráismerni.
4/7 anonim válasza:
3
Azért elég ijesztő, hogy bölcsészkaron kérdőívezésre diplomát kapott cunclika "terápiát tart" meg "diagnosztizál". Ha nincs mögötte apuciék pénze akkor max a mekibe mehet el wc-t pucolni.
5/7 Grimfox válasza:
A főiskolai bölcsészkaros pszichológust kb megeszik reggelire azok, akiknek tényleg van pszichés problémája. Annál azért komolyabb szintű pszichológiára gondoltam. Amit mondjuk minimum orvosi egyetemen tanítanak, meg kutatnak. Mint szenvedő oldalról érintett, volt szerencsém mindkét verzióhoz.
6/7 anonim válasza:
A modern pszichológia egy tudomány.
Aztán ezt különböző szinteken tudják művelni az emberek.
De ugye a tudományt nem a sarki virslisbódé üzemeltetője után ítéljük meg, igaz?
Úgyhogy senkit sem érdekelnek a különböző ROSSZ "pszichológusok", ezek felejtősek.
7/7 anonim válasza:
Autószerelő és programozó is diagnosztikál a valóság alapján, mégsem mindig helyes a következtetésük.
Ez minden szakmával együtt jár, szóval nem értem miért a pszichológia kevesebb, mint az összes többi.
Csak nem szedted be a gyógyszereid lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!