Hogyan lehet teret görbíteni, teret hajlítani? És mire jó ez? Mi a célja?
Figyelt kérdés
2022. nov. 9. 03:43
1/11 anonim válasza:
Ugyanúgy mint bármi mást. Az elméddel megteszed. Arra való, hogy mikor egy elme még túl pici a teleportáláshoz, akkor tudjon ugyanolyan eredményt hozni.
2/11 mantis religiosa válasza:
Hülyének kell lenni hozzá. Nekem legalábbis gyakran mondják, hogy olyan hülye vagyok, hogy görbítem a teret Magam körül.
3/11 anonim válasza:
A plejádi ösmagyarok által ránk ruhazott fluxuskondenzátor nano szálacskákkal össze kötöd egy részecskegyorsítóval, majd alulfólia sipkát öltessz és rágondolsz. Vigyázz használj semorgozita detektor, mert sok semorgozita tanyázik a térközi éterben. Nehigy elkapjanak és öt maragy örökre.
4/11 anonim válasza:
Egy pálca két vége 1m-re van egymástól, de ha összegörbíted a két végét egymáshoz akkor csak 1cm-re. He el akarsz utazni Bb-ről Párizsba nem autózol 1500km-t, hanem meggörbíted a teret és 2 perc alatt ott vagy. Szerintem.
6/11 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Nézd csak meg az instagramos 3,14-csákat, akiknek akkora photoshop skilljeik vannak, hogy még a tér is görbül körülöttük.
7/11 anonim válasza:
Gravitációval. Célja nincs, szimplán így működik a fizika, minél nagyobb a tömeged, annál inkább görbíted a teret magad körül.
8/11 anonim válasza:
Hát egyél sokat és akkor akár még egy hold is pályára áll körülötted
9/11 anonim válasza:
Fekete lyukkal. Azért jó mert lehet időt utazni :D
10/11 A kérdező kommentje:
#9. Igen. Így van.
2022. nov. 10. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!