Egy furcsa helyen megjelenő szögnek van valami töblet jeletése?
Figyelt kérdés
köthető vaami hiedelemhez?2010. szept. 28. 21:38
2/8 A kérdező kommentje:
pl. mosott ruhák között. 'kacatos' dobozban. egy darab csak. szekrényben a ruhák alatt.
ugy értem mint hogy : pl megyegy az utcán és létra van a falnak támasztva. aki babonás nem megy át alatta.
...nem tudom körülirni .
2010. szept. 28. 22:57
3/8 anonim válasza:
Talán itt az ideje hogy beverd.
4/8 anonim válasza:
"megyegy az utcán és létra van a falnak támasztva. aki babonás nem megy át alatta. "
azért nem szokás átmenni a létra alatt mert rád dőlhet!
5/8 anonim válasza:
Én is babonás vagyok. Sose gyújtok rá tankolás közben.
6/8 anonim válasza:
kacatos dobozban talán azért van, hogy kéznél legyen, ha esetleg vashiányos valaki: elég beleszúrni az almába, benne hagyni egy kicsit, utána az almát megenni.
7/8 A kérdező kommentje:
damon hill.
ha azért nem mennek át a létra alatt mert rádölhet az emberre , akkor fel se mennének rá mert kidől alóluk. én simán átmegyek alatta. csakazértis alapon ha nem dolgoznak a létrán.
2010. szept. 29. 16:45
8/8 A kérdező kommentje:
14:17 ha azt akarom hogy kéznél legyen a szög akkor a szögesdobozba van. nem ömleszve a lomokkal.
2010. szept. 29. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!