Mit jelent az, hogy valaki átjáró (ezo értelemben)? Hogyan és miért lehet vki átjáró?
Pont azért tudatos álom, mert te irányítod az egészet és ott nincs semmilyen démon, kivéve ha odaképzelsz magadnak, de ki az aki ártani akar magának?!
Egyébként meg most igazából mi a baj? Rémálmaid vannak?
Nincsenek rémálmaim.
Nem akarom itt leírni a részleteket.
Az eredeti kérdésre érdekel a válasz.
És az, hogy hogyan lehet bezárni.
Amúgy régebben, még évekkel ezelőtt vezettem álomnaplót.
Ébredés után nagyon részletesen emlékeztem az álmaimra.
Akár 3-4 álmom is volt.
De már évek óta nem írom le az álmokat.
Az is lehetett baj, hogy akkoriban leírtam az álmokat?
Hát pedig engem érdekelnének a részletek, mert pont az a lényeg
Engem álmaimba mindig egy medve üldözött csak mindig felébredtem mielőtt elkapott volna
Aztán amikor tudatos álmaim lettek kb 1 éve, ha sétálgatok álomba erdőbe néha ott van a medve, de csak messziről üvölt rám, én meg visszaordítok hogy a "Mi a fenét akarsz?", aztán megfordul és elmegy
Csak azt nem vágom, hogy mit akar a tudatalatti ezzel, mivel hogy ő irányítja a medvét, meg ha akar valamit, miért ilyen agresszívan közelít, miért nem egy ember formájában és simán megkérdezni, ha valamit akar
Már gondoltam rá, hogy ketrecbe zárom a medvét, ahogy meglátom, de úgyis eltűnne
#36. Nekem nincsenek ilyen álmaim. Visszatérő álmaim sincsenek.
De azt írtad, hogy te sem találtad meg az okot, pedig te már évek óta foglalkozol ezzel.
Hat igen de megoldodott magától, mert egyre ritkabban latom a medvét
Lehet hogy csak az volt az oka, hogy tobbet kell az álmaimmal foglalkoznom
Igen, de egyre ritkabban
Meg mostana nem is uvolt ram csak messzirol nez
Aztan amikor ranezek, megfordul es elmegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!