Szerintetek az angyalok szoktak internetezni? Például nézik e mit írok facebook chat-en okostelefonon, olvassák e a blogokat, honlapokat, hogyan hatott rájuk ez a technikai fejlődés? Gondolom a világ változásához alkalmazkodnak kicsit?
Oké, kérek rá reszelt sajtot is. meg tejfölt, bár az már majdnem lángos. De nem akarom széttrollkodni a saját kérdésem, mert tényleg érdekel itt mit gondolnak erről az eredeti kérdésről.
Bár azt se tudom az angyalok tudnak e olvasni. Igaz videók is vannak az interneten. Fura elképzelni, nézik az emberek, néhány angyal, egyáltalán a hallásukat sem tudom elképzelni hogy működhet.
Az angyaloknak nincs szükségük ilyesmire. Egy angyal sosem a hasára ütve cselekszik, ők Isten szolgái, aki mindentudó, és ellátja őket a szükséges információkkal mindenről, amiről szükségesnek találja.
Tehát egy angyal pontosan tudja milyen ember vagy, anélkül is, hogy egyetlen sort is elolvasna a chatelésedből, vagy megnézné a böngészési előzményeidet.
Azért kérdezem, mert volt 2 nap hogy folyamatosan írtam chaten a legjobb barátomnak egy nagyon nehéz témáról, és utána 1 héttel bejött egy nagyon ritka és váratlan pozitív változás az életembe, aminek a spiri témákhoz is volt köze.
De persze ezen kívül is érdekel.
Köszönöm a véleményed 15.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!