A szerelem miért ilyen hatalmas érzés? Hányadik dimenzióban van?
Összesen kétszer voltam szerelmes életemben, szerintem ez még nem olyan kriminális szám. Ezekre az időszakokra visszagondolva tudom megállapítani, miben, és mennyit változtam amíg szerelmes voltam, és milyen maradandó változásokon mentem keresztül.
Persze, ha többet akarsz belelátni a szerelembe, ezt szabadon megteheted. Nem vitatkozni akarok a válaszaimmal, csak a kérdésedre válaszolni.
Ez csak agyi biokemia
Ezt az euforiát bármi mas is kiválthatja.
A legelső kiáramlás az Egy-ségből a polaritás-dualitásba,egyben a legnemesebb tűz táplálja...Ezt a visszaolvadási kényszert éli meg az individuum az örökös elválasztottságban a tudatosságának megfelelő szinteken megtapasztalva...hogy aztán az unió misztikán keresztül visszamásszon..
Ugye a legalacsonyabb anyagelvű csak az ösztönélet hiányérzeteivel azonosítja...pótlékokra használja,kicsit magasabb szinten személyiségjegyei kiegészítésére..Amikor kezdenek kiégni belőle a tévedések -azt mondjuk egyre teljesebb lesz- leszakadva az anyagi síkról,az empátián át (4. D) megtalálva a "sajátjait" az ideák világában kezd el égni a legmagasabb fokon,de ez már a mentális szint szerelme...
Vajon miket élhet át? A külső és a belső polaritások egysége okozhatja ezt nála. És le merem fogadni, hogy nem egyetlen személybe szerelmes, bár a másik felét már régen megtalálta.
"a tudatmódosító hatása, olyasmi mint a megvilágosodás"
Ugyan, hogyan tehetsz ilyen összehasonlítást, amikor a szerelem köztudottan vak?
Logikai hiba abszolútokat használni.
Szóval nem érv, de nem is ellenérv.
Föld lapos? Mert köztudott, hogy nem.
Tehát nem az?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!