Ki van olyan ember mint A J Krisztán?Akitől lehet tanulni s biztos , hogy nagy tudása van
Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 06:45
11/17 anonim válasza:
Full magyarul leírni a nevét, először azt sem tudtam kire gondolsz.
De rájöttem, hogy ha te A.J. Christiant gondolod hasznos tanítónak, akkor már régen rossz.
12/17 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, hogy ti kiket hallgattok, mert Krisztián nekem már nem jó.Nem azért, hogy lehordjatok.
2022. okt. 20. 20:17
13/17 Bátor Tintanyúl válasza:
Révész János napmaglátó, megvilágosodott tanító, fényküldött.
Elmondta hogy mindnyájunk agyában ott kapaszkodik csápokkal az ötdimenziós napmaglélek, csak be kell fotózni egy jó erős elektromikroszkóppal a szemen át.
(Szó szerint ezt mondta János bácsi! 🙄)
14/17 anonim válasza:
Aki eljátszott, hogy ő a próféta és tud teleportálni?
Aztán látom a videón a vágást.
Arról ne is beszéljünk, hogy mindig arról mesélt, hogy a felesége hogyan csalta meg, az autószerelő gcijét hogyan nyelte.
Ez igen.
15/17 A kérdező kommentje:
13-as köszönöm .Megnézem🤗
2022. okt. 21. 12:56
16/17 A kérdező kommentje:
14-es.Ó nee akkor ő se lesz jó.
2022. okt. 21. 12:57
17/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!