Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki van olyan ember mint A J...

Ki van olyan ember mint A J Krisztán?Akitől lehet tanulni s biztos , hogy nagy tudása van

Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 06:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés megtévesztően azt sugallja, mintha a nevezett személy valamilyen kiemelkedő szellemi vezető lenne, és ilyen tudással rendelkezne, pedig erről szó sincs.

Lehet némelyekhez "szól", és az ő számukra így kiemelkedőnek tűnik, de csak ennyi. Ha számodra ő hasznos, akkor kövesd, de minek keresel másik tanítókat, ha ez így van? Legalább is a kérdésed azt jelentheti hogy másik tanítókat akarsz találni.

Egyébként sokan vannak.

2022. okt. 17. 09:26
 2/17 anonim ***** válasza:
29%
Szedlacsek Miklós. Ő elmondta, hogy a SZíriuszról érkezett ide fényt árasztani és elhozza nekünk az aranykort. Mi kell még?
2022. okt. 17. 10:27
 3/17 anonim ***** válasza:
39%
Ilyenkor értem meg igazán, hogy hogy lehet még mindig a Fidesz hatalmon :)
2022. okt. 17. 11:08
 4/17 anonim ***** válasza:
88%
Szedlacsek azt hírdeti, hogy aki nem csatlakozik hozzá az aranykorba vezető úton - nettó 19k havonta - annak a szellemi lények elpattintják az erét az agyában és strokot idéznek elő vele. Úgyhogy biztos nagyon hiteles, mert nem viccel
2022. okt. 17. 11:59
 5/17 anonim ***** válasza:
33%

Miert nem olyan emberek erdekelnek, akiknek igazan ertekes a munkaja? Miert butitod magad? Miert nem akarsz normalis ember lenni? Miert hagyatkozol az osember modszereire, ha meg akarsz valamit magyarazni? Ennyire felsz az igazsagtol? Hogy a bokor leveleit nem egy szellem rezgette meg, hanem a szello? Faj, hogy az eletedet te iranyitod, es nem letezik a sors? Faj, hogy a bunosok valojaban nem mindig kapjak meg a buntetesuket, a jok pedig a jutalmukat es nem letezik karma? Vagy hogy a jovodet sosem tudjatod meg, es a josok teljesen hulyenek nezik az embereket? Faj hogy az almok pusztan veletlenszeru agytevekenysegek? Vagy hogy nincs elet a halal utan, csupan elillanunk, mintha sosem lettunk volna?

Pedig... szokj hozza a gondolathoz, mert ez igy van. Inkabb elj ugy, hogy elfogadod a valosagot, mintsem elmebetegkent, aki egesz eleteben vagyik a misztikumra, de sosem kapja meg.

2022. okt. 17. 12:10
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez durva :D A J Krisztián még létezik???? Már 20 éve is ciki volt. Teljesen egyértelmű, hogy csak nagy mesélő, és semmi nincs mögötte.
2022. okt. 17. 12:23
 7/17 anonim ***** válasza:
85%
Pleja
2022. okt. 17. 15:24
 8/17 anonim ***** válasza:
86%
Hajléktalan Józsi, Erzsébet tér, harmadik pad.
2022. okt. 17. 15:45
 9/17 anonim ***** válasza:
84%

#7 tényleg, a Pleja, a feltámasztás tanfolyamon mekkorát röhögtem:D

[link]

Aztán meg ezen:

"Pleja vagyok. A Plejádi Csillagrendszerből érkeztem és a Plejád Tudatossági Mintázatot hoztam magammal. Emlékeim élők. Tudatfejlesztő író, előadó és oktató vagyok. Én magam is felébredtem a Földön, bár mindig is más véleményt alkottam a világ dolgairól, mint a nagy átlag."

Futóbolond aki a nála még bolondabbak pénzét nyúlja le.

2022. okt. 17. 18:09
 10/17 A kérdező kommentje:
7-es köszönöm megnézem.
2022. okt. 17. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!