Ha sokat gondolunk egy illetore, akkor meg az eletben talalkozhatunk?
Annak idejen, mikor en Stephen Hawkingra gondoltam, hogy szegeny vajon meddig fog elni es barcsak talalkozhatnek egy ilyen oriasi elmevel, akkor ket nap mulva olvastam a hirekben, hogy elhunyt. Mondjuk Bud Spencerrel is hasonloan voltam. Hiaba nyilvan nem ismertem oket, sosem lattam eloben, de valahogy annyira tiszteltem oket, hogy valoszinuleg rahibaztam.
Persze attol meg nem hiszek semmilyen misztikus hulyesegekben, csak szomoru veletlenek.
Igen, velem is elofordult mar hasonlo, csak en mindig probaltam egy illetovel egy talalkozast eljerulni a varosban vagy a buszon, de aztan egyszer csak pont abban a buszmegalloban allt, ahol en is vartam a buszt.
Csak nem tudom, hogy azert volt-e ez, mert gondoltam ra sokat, vagy csak veleltlen ?
De most nagyon hianyzuk egy masik illetot, akire szinten sokat gobdolok, de most nem azert, nehogy osszefussak vele, hanem merthianyzik es jo lenne, ha talalkoznank.
Mar regota gondolok ra de meg nem futottam vele ossze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!