Hogy találjak ezotériával foglalkozó egyéneket a környezetemben?
Úgy értem hogy érdekel a filozófiai része az ezotériának, de nem viselhetek egy pólót hogy: "ha ezotériával foglalkozol kopogtasd meg a vállam" felirattal! És a legtöbb ilyen egyén mérföldekre van tőlem, tehát online nem a legjobb a marketing. (Főleg hogy terjed a bannervakság)
Megoldást keresek hirdetésre ami nem túl kirívó, de sikeres lehet!
"Bedolsz a tomegkultura szemfenyvesztesenek, miszerint (pl.) a csillagok allasa, a tenyerunk barazdai, vagy a kartyak megmondjak a jovonket, vagy a multunkat? Te is osszesz**od magad, ha fekete macskat latsz atmenni az uton? Hiszed, hogy az almodban az orrodba dugott cipofuzo azt jelenti, hogy a kiskutyad meg fog dogleni? Akkor irj ram, hogy ne egyedul legy idiota! Ketten tobben vagyunk!"
Na ezt.
A tenyérsimogatásos jósolás az asztrológia nem is de a teofilozófia némileg bele tartozik. A kutyákat macskákat szeretem, nem tulajdonítanám átkozottnak. És a hal nem csillagkép hanem, konzervkaja! De a keresztény gyülekezet nem tűri a gnoszticizmust, ahogy a templomokban sincs helye.
Bár benne vagyok olyan témákban amiket itt le se írnék.
Ez egy nehéz kérdés, mert minél többet gyakorolsz, annál jobban eltávolodsz az emberek 95-99 %-ától kb, mert meditációban olyan megértések jöhetnek, amik teljesen átértékelik hogy mi a Világ.
Egyrészt a te utadon haladó társaid, másrészt fórumokon tudsz találni ilyen embereket.
De az utak sokszor nem egy irányba mennek, és hiába halad a názáreti tanainak követője is jó úton, amíg ki nem lép a világból, nem fogja érteni hogy nem ellenség a többi út, vallás, stb.
Szóval leginkább csak a saját utadon járók között érdemes, még barátok és családtagok sem biztos hogy nyitottak erre a világra.
Érdemes ezt külön kezelni, és mindenkivel csak "addig a szintig" belemenni, amennyit ő el tud fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!