Ha terhes vagyok (8 hét) és elmegy előttem egy nő, akinek köztudott, hogy évente 2 vetélése van?
Figyelt kérdés
Akkor az olyan, mintha egy fekete macska menne el előttem, és nekem is missed ab-m lesz?2022. okt. 5. 10:41
1/13 anonim válasza:
Istenem😂😂😂
Nem, te kapod meg az ő elvetélt magzatjait, így most ikrek lesznek.😂😂
2/13 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a fekete macskás hiedelem hogy van (én úgy tudtam, ha balról jobbra megy akkor szerencsét hoz)
Pont hétfőn mutattam a lányomnak, hogy nézd ott a fekete macska, balról jobbra megy, szerencsénk lesz. Ja, 1,5 km-ről sétálhattam haza, risszrossz járdákon mert a pénztárca otthon maradt, aztán vissza. Szóval ezentúl nem tanítok babonákat a gyereknek. 🤣🤣🤣
Javaslom neked is, hogy ne találj ki újakat.
3/13 anonim válasza:
De a fekete macska szerencsét hoz japánba, bár a gyermek is áldás volt az előző 5k évben manapság meg inkább átok, döntsd el te.
5/13 anonim válasza:
Mi van? Esküszöm, nem értem. Nem, az nem hat rád. Ahogy az sem, hogy amikor elhalad előtted a hullaszállító autó, akkor sem halsz meg.
6/13 anonim válasza:
Jesszus, milyen elmebetegnek kell lenni ehhez? 😂
7/13 anonim válasza:
Én a neurológián dolgozom és ezoteria rovatva válaszolok gyakorikérdéseken és az egyik orvos oltásellenes nálunk, akkor ezek már mind neurológiai betegségek, talán az alkohol is elfogja vinni az agyam, mert sok ilyen beteg van, innom már nem is kell :o?
9/13 qkker1 válasza:
Inkább ne szaporodj ennyi ésszel!
10/13 anonim válasza:
9. Érdekes amúgy, a hülye csórók szaporodnak, a gazdagok meg az okoskák nem, ennek az lesz az eredménye, hogy a hülye csóróké lesz a jövő xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!