Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Olyan volt már hogy belenéztél...

Olyan volt már hogy belenéztél a tükörbe és nem magadat láttad benne?

Figyelt kérdés

2022. okt. 2. 21:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
69%
Létezik ilyen betegség, elég ijesztő.
2022. okt. 2. 21:08
 2/24 anonim ***** válasza:
11%
Tükörmeditácio..birom ezeket a kérdéseket a keresési előzményimre mindog kapok vàlaszokat nekem fel se kell tennem :D
2022. okt. 2. 21:13
 3/24 anonim ***** válasza:
5%

Köszönöm az ikerlàngomnak hogy gondoskodik rolam..

Wd 40ed is van?vagy a sötét helyiség ahol elfelejtettél làmpàtkapcsolni-ja csak a traumàt akartad felidézni..ja hogy làmpafénynél kellett aludnod?szegényke ki ijesztegetett?jaj az nem én voltam csak a sajàt lelkifurkàd..

2022. okt. 2. 21:16
 4/24 anonim ***** válasza:
17%
Minden reggel.
2022. okt. 2. 21:17
 5/24 anonim ***** válasza:
8%
Remélem kedden jobban kinyitják a harmadik szemem mert te félmunkàt végeztél-mi vagy kokler?nincs a miértekre vàlasz?ja nem bennem van a vàlasz..nem nemtudok tàrgyakat mozgatni csak a radarom jo érzek látok dolgokat mire jok ezek?hogy szorongjak?téged védtelek te miért nem engem?!miért akartad hogy beteg legyek?!tudod szükségem van a hajamra .. "sorra halnak a 40es ismerösöim..kik?akik nem hodolnak be?
2022. okt. 2. 21:19
 6/24 Metionin ***** válasza:
89%
Egyszer behaluztam, hogy belenéztem a tükörbe és tiszta seb volt az arcom. Ez akkor volt, amikor nagyon keveset aludtam és 60 órát is ébren voltam időnként, szóval semmi spirituális nem volt benne de ettől függetlenül ijesztő volt.
2022. okt. 2. 21:37
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Volt, amikor oldalról néztem a tükörbe.
2022. okt. 2. 22:27
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ami azt illeti, próbálom hinni, hogy az a karikás szemű zombi nem én vagyok.
2022. okt. 3. 03:25
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Az bizony pszichés betegség, nem ezo téma
2022. okt. 3. 06:28
 10/24 anonim ***** válasza:
77%
Volt igen, mindig másik embernek láttam magam, pld bohócnak, stb ezért nem néztem többet tükörbe.
2022. okt. 3. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!