Ködben történtek már érdekes esetek?
Pl. valaki személy eltűnt a ködben stb.
Ha sűrű a köd és egésznap tart akkor valamilyen hatása lehet az emberekre? Néha ijesztő tud lenni, nem? Pl. előjöhetnek szellemek, meg egyéb lények. Én emlékszem még régebben mikor gyerek voltam esti sötétségben egy sűrű ködben kísértem haza egyik ismerősömet kb. 15 percre lakott gyalog. Azzal poénkodott, hogy: "Vigyázz, visszafele nehogy leeszúrjon valaki téged!" Mikor jöttem vissza tök para volt ott menni ahol nem volt közvilágítás a közelben. Szerencsére nem lett semmi belőle, de féltem.
10-es!
Elolvastam amit írtál de kár volt.Egész este nem aludtam most lehet hónapokig nem megyek ki este.Bamög csak ezt tudom mondani.
Aki borzongani szeretne, több ezer hasonló történetet olvashat itt is:
Megtehetném én is, hogy a sok ezerből bármelyiket kipécézném, szépen átírnám magyarul, bolondját járatnám az itteni olvasókkal.
Csak erre nekem semmi ingerem, van jobb dolgom is.
Köszi a linket! Lesz mit olvasgatni 😁
Igen, néha bele lehet botlani egy kamutörténetbe, de szerintem sokszor még különösebb ezos tapasztalat sem kell hozzá, hogy egybőlkiszúrjuk, ezcsak egy troll sztori. Amúgy tényleg nem értem, mi értelme annak, ha valaki kamu történeteket irogat ide?Akkor írjon könyvet.
Volt már válaszom nekem is, ami miatt meggyanusítottál, hogy biztos külföldi oldalról másolom ide. Nos, sajna egy nyelvet sem tudok perfektül lefordítani. Ha meg automatikusan magyarra fordítható,vagy elev e magyar, akkor bárki megtalálhatja a történetem, ha beguglizza. De 40 éves fejjel már a troll korszakot rég kinőttem. Ha írok valamit, azt azért írom ide, hátha segítek valakinek a tapasztalataimmal vagy mert nekem van szükségem mások tapasztalatára, véleményére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!