Lizus1 kérdése:
érdekes történténen van hátha valaki tud választ adni?
Figyelt kérdés
Szóval utoljára május 13àn volt meg a ciklusom mindig 28 napos. Vàrtam hogy megjöjjön nem jött el telt 4 nap közben tesztelgettem 3 negativ mind különböző majd a 4edik napon vettem egy digitàlis tesztet pozitív terhes vagyok nagy öröm meg minden tegnap kivàncsiságbol vettem másikat de simát halvány csík erre ma megjött azonnal doki azt mondta nem lát terhességet sőt szerinte nem is voltam terhes mondom pozitív volt azt mondja ezt ő se érti ti mit gondoltok?2016. jún. 17. 18:16
1/1 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szerintem a mai tesztek között nagyon sok a hibás. Mert már nem foglalkoznak annyit a minőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!