Időutazni csak előre lehet?
Előre lehet(ne), ha meglenne hozzá a műszakilag megfelelő technika.
A múltba pedig csak elméleti szinten megy a találgatás, de inkább nem.
Előre és hátra is lehet.Bonyolult téma,szerteágazóan lehetne kifejteni.Röviden megpróbálom összefoglalni neked.
Technikailag is sokféleképpen lehet, de szerintem ehhez kevesen férnek hozzá.
Sziggdi képességekben is előjöhet ilyen tudás, ha felkészült a tudatod ennek a képességnek a kezelésére.
Én meditációs technikát ismerek és használok, sokféleképpen hívják attól függően hol tanultad és milyen módszert alkalmaz, mi az alapja.
Amit én használok irányított meditációnak hívják, az étervilág megváltoztatásával érhető el a jelenben a valóság megváltoztatása.
Alapja az irányított tudatos testből való kilépés, de mivel ennek is több fajtája van, nem az asztrál kivetülést kell gyakorolni, hanem a valós idejű testkilépést,amit sokan műtétek balesetek során tapasztalnak meg.
Ha a tudatod tág és ismered a módszert, mikor a testkilépést megtudod valósítani, itt tudati ráhangolódással tudsz az idősíkok között változtatni.
Múltbeli idősíkon ha változtatsz a jelenben is változás áll elő, de csak akkor ha a valós idejű testkilépés során alkalmazod ezt a technikát.Jövőbeli változtatás elvileg nem lehetséges, itt lehetséges idősíkok vannak, amit kitudsz választani, a közbülső eseményeket megtudod nézni mi vezet ide, és amikor visszatérsz a testedbe ezt az utat követed, azokkal a cselekedetekkel.
Ha múltbeli változtatás esetén nem valós idejű testkilépést használ valaki hanem sima asztrál projekciót, akkor vágy vagy érzelem keletkezik a múltbeli esemény megváltoztatása miatt, de a jelenben visszatérve egy erős vágy vagy érzés marad azok körében akik az adott múltbeli eseményhez köthetők, hogy a jelenben ennek az érzésnek a hatására megvalósítják.
Nem akarom jobban kifejteni,főleg nem arról írni hol és kitől tanultam ezt.
Páran ismerik és használják, ahol én voltam ott is voltak magyarok de aki ezzel foglalkozik nem fogja pénzért eladni a tudását senkinek, mert önmaga felvirágoztatására fogja ezt a tudást használni.
Előrefelé már találtunk lehetőséget, visszafelé még nem.
Külön tiltás nincs rá a tudományban, egyelőre.
Pillanatról pillanatra előre utazol az időben.
Időugrás előre csak a mesében (sci-fi) van.
Hátramenet pedig azért nincs, nehogy valaki megölje nagyszülőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!