Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha lehetne időutazni, te...

Ha lehetne időutazni, te ujrakezdenéd az életed vagy visszamennél egy bizonyos pontig?

Figyelt kérdés
2019. márc. 2. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Most úgy gondolom, hogy visszamennék, nem feltétlenül sokat, pár hónapot, maximum egy évet mondjuk. Viszont egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy mindig így fogok érezni, lehet, hogy később úgy leszek vele, hogy egyáltalán nem akarok visszamenni, mert megbékélek a korábbi döntéseimmel.
2019. márc. 2. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Visszamennék
2019. márc. 2. 21:54
 3/7 anonim ***** válasza:
A mostani eszemmel visszamennék egy pontig. De ha elfelejteném a tapasztalataimat, akkor nem, mert szerintem mindent ugyanolyan rosszul csinálnék másodjára is.:(
2019. márc. 2. 22:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem. És ezen gondolkodni is időpocsékolás. Az élet rövid.
2019. márc. 2. 22:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, mert örülök,hogy túl vagyok az életemnek egy bizonyos szakaszán, és semmi kedvem újra átélni. Mostanra lett kerek az életem, innentől kezdem élvezni. Viszont most jó lenne lelassítani. Úgy tűnik, mintha az elmúlt években felgyorsult volna.
2019. márc. 2. 23:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Talán tavaly júliusba, vagy augusztusba, és segítenék megmenteni édesanyámat a pajzsmirigyráktól, amiben meghalt.
2019. márc. 3. 07:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, minimum 2-3évvel ezelottre. Ott rontottam el az életem.
2019. márc. 3. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!