Szerintetek fiam vagy lányom lesz majd?
Nagyon sok celebrol is megmondtam már hogy lánya lesz elsőre… a másodikat már nehezebb.
Van egy kisugárzása az ilyen nőknek, nehéz megmagyarázni
Az anyám is pont ilyen nő és lány is lettem
Miért csak a lehetőségek felére kérdezel rá?
A kérdezetteken kívül még lehet fiús lány és lányos fiú is.
1. Ha az ovuláció napján voltál együtt a pároddal, akkor nagyobb eséllyel fiú. Ha az ovuláció előtti napokban, akkor minél messzebb az ovulációtól, annál nagoybb az esélye, hogy lány.
Ennek annyi az oka, hogy az Y kromoszómát hordozó spermiumok (amikből fiúk lesznek) gyorsabban úsznak, viszont hamar kimerülnek és elpusztulnak. Az Xet hordozók (lányok) akár 4-5 napig is képesek eléldegélni a hüvelyben, szóval ők meg tudják várni az ovulációt, a fiúk nem.
Persze ez csak esély, nem garancia.
2. Ha a terhesség könnyű, nincsenek erős rosszullétek, hányás, étvágytalanság, rossz szagok, stb... akkor nagyobb eséllyel fiú lesz. A lánnyal való terhességek valamiért gyakrabban megviseli az anyukákat. Persze ez sem törvényszerű, de gyakori.
Hogy a betűid kisugárzása milyen, azt én nemtom, a biológia ilyesmit nem ismer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!