Szoktatok alva beszélni?
Tegnap töltöttem le egy alkalmazást, ami figyeli az alvást és pulzus alapján elődönti milyen fázisban vagyok.
Kiderült hogy a beszédet is rögzíti. Pont abban a percben, amikor a második mélyalvásba kerültem, 3:12kor elkezdtem beszélni. Egy 20 mpes hangfájl készült, (sajnos nem tudom hogyan kell lementeni telóra).
De nagyon ijesztő, olyan mintha valakinek magyaráznék motyogva kicsit.
Ezt mondtam kb(... azt jelenti hogy nem értettem a szót) :
"olyan hosszú..., hogy izé, hogy mi sem tudtunk. Illetve hogy tudtunk, hogy Timi is ... ..., köszi. Ki is vívtuk magunknak, szerintem Krisztáné. Nekünk is kb 10% lehetett az internet ... ..."
Közepe felé már nem is motyogas, inkább hadarás, de olyan hangerővel meg hangsúllyal, mintha ébren lennék. Ma is nézem az alkalmazást hátha lesz hasonló.
Másnak is volt hasonló tapasztalata? Kiderült hogy miről beszéltetek?
Velem is előfordult már viszont akkor nem egyedül aludtam. Unokabátyám hallotta és reggel mondta. Tulajdonképpen csak felkiáltottam hogy "SZULEJMÁN NE!"
Fogalmam sincs hogy került a képbe, nem emlékszem rá hogy vele álmodtam volna. Utólag nagyon vicces, még szerencse hogy csak unokabátyám hallotta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!