Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi az oka hogy még mindig nem...

Mi az oka hogy még mindig nem nyertem a lotton, pedig erre vágyok mar 17 eves korom ota? Tobb mint 20 eve

Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 07:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%
Mert a lottóhúzás manipulált. Így is lebuktak már szerbiába, bulgáriába, romániába és hazánkban is egyszewr
2022. szept. 6. 10:44
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"Szarok az esélyekre"

Na látod, itt lehet a baj

2022. szept. 6. 10:53
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

Az emberek zöme erre vágyik, sokan lottóznak (nem véletlenül jön össze hamar a milliárdos fődíj), de az emberek zöme nem nyer.

Én még pokoli szerencsésnek mondom magam, mert egyszer úgy lett négyesem, hogy másfél milliót fizetett, pedig nem kicsit peches is vagyok, mert az ötödik számom épp mellette volt, és akkor volt 2,5 milliárd körüli a nyeremény. Annyiból nyilván az egész családom megtehette volna, hogy nem dolgozik (vagy csak kedvtelésből, ha úgy tartja kedve) és nyilván a tágabb családnak is bőven jutott volna a pénzből arra, hogy megvegyék, amire vágynak.

2022. szept. 6. 11:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Én már kétszer nyertem, igaz nem milliókat hanem egyszer 20 éve 50 ezret meg pár éve 2 ezer eurot.Nincsenek kedvenc számaim és soha nem döntöm el előre, hogy na most veszek lottót. Volt, hogy elmentem a lottózó előtt majd vissza fordultam fogtam egy szelvényt és össze vissza húztam be az x et...és bejött 😆
2022. szept. 6. 22:20
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez nem igazi vágy. Erre nem vágyhatsz. Ez egy történés, aminek semmi jelentőssége. Te nyersz valamit, ami kihúzós, és egy számot kapsz, amire azt hazudjuk, hogy érték.

Valójában semmi, erre nem vágyhatsz. Szóval az, hogy erre vágysz, illúzió. Te végig valami másra, másokra vágytál, csak hibásan ehhez kötöd.

2022. szept. 7. 07:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Rejszolj fele annyit és lottózó kétszer annyit!
2022. szept. 7. 08:21
 17/18 anonim ***** válasza:

Aztán nézd meg ki hova jut a lottó nyereménnyel. :D

En 3 személyt ismerek akik nyertek több százezer vagy millio eurót és egy év után ugyanolyan senkik maradtak, mint voltak.

2022. szept. 7. 11:11
 18/18 A kérdező kommentje:

Hat igen mert mindig az nyer akinek nem nem kene

Mindig a drogos alkoholista g3cik nyernek

2022. szept. 7. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!