Mi az oka hogy még mindig nem nyertem a lotton, pedig erre vágyok mar 17 eves korom ota? Tobb mint 20 eve
"Szarok az esélyekre"
Na látod, itt lehet a baj
Az emberek zöme erre vágyik, sokan lottóznak (nem véletlenül jön össze hamar a milliárdos fődíj), de az emberek zöme nem nyer.
Én még pokoli szerencsésnek mondom magam, mert egyszer úgy lett négyesem, hogy másfél milliót fizetett, pedig nem kicsit peches is vagyok, mert az ötödik számom épp mellette volt, és akkor volt 2,5 milliárd körüli a nyeremény. Annyiból nyilván az egész családom megtehette volna, hogy nem dolgozik (vagy csak kedvtelésből, ha úgy tartja kedve) és nyilván a tágabb családnak is bőven jutott volna a pénzből arra, hogy megvegyék, amire vágynak.
Ez nem igazi vágy. Erre nem vágyhatsz. Ez egy történés, aminek semmi jelentőssége. Te nyersz valamit, ami kihúzós, és egy számot kapsz, amire azt hazudjuk, hogy érték.
Valójában semmi, erre nem vágyhatsz. Szóval az, hogy erre vágysz, illúzió. Te végig valami másra, másokra vágytál, csak hibásan ehhez kötöd.
Aztán nézd meg ki hova jut a lottó nyereménnyel. :D
En 3 személyt ismerek akik nyertek több százezer vagy millio eurót és egy év után ugyanolyan senkik maradtak, mint voltak.
Hat igen mert mindig az nyer akinek nem nem kene
Mindig a drogos alkoholista g3cik nyernek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!