Tud egy asztrálutazás vagy egy álom során olyan sérülés keletkezni a lelkén bárkinek,hogy ébredés után fizikai fájdalmat érez?
Sziasztok!
Elméletileg az álmaink,az álmok is asztrálutazásnak számítanak.
Viszont,engem az érdekelne hogy egy egy ilyen utazás során ,tud e úgy sérülni a lélek,hogy a testbe való vissza jutása után testi fájdalmakat okoz?
Írok egy példát hogy mire gondolok:
Álmomban volt egy lépcső ami olyan egy vagy két emelet magasan volt,de vége nem volt ,csak lógott a semmibe. De alatta volt egy medence
Oda le ugrottunk mert vissza út nem volt ..
Akivel ugrottam neki a háta fájt az ugrás után,nekem meg a derekam .
És most reggel ébredés után is nagyon fáj,akkor jutott eszembe az álmom,hogy ott is megsérültem .
Szóval ti mit gondoltok erről?
A szimpla álom meg az asztrálutazás két külön téma. Az álom során a tudatalattid vetül ki képek formájában, a lelked nem megy sehová.
Valószínűleg az éjszaka folyamán elfeküdted a derekad, ami megjelent az álmodban is. Ugyanaz a témakör, mint amire azt mondják, hogy ha álmodban pisilned kell, semmiképp se ereszd ki. :D
Inkább fordítva van.
A fizikai fájdalom beleszövődik az álmodba is.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát! 🤗
Így már jobban értem a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!