Tudatos álmodás. Hogyan érhetném el azt hogy ne ébredjek fel, amint rájöttem hogy álmodom?
Régóta célom tudatosan álmodni. Régebben is az volt, hogy amint rájöttem hogy álmodom, felkeltem. Sőt, amikor legelőször történt ez meg és felkeltem, pár másodpercig nagyon erősen elkezdett fájni a fejem. Mintha robbant volna.
Ma az történt, hogy rájöttem hogy álmodom, de aztán felkeltem. Visszaaludtam és ugyanez megtörtént még kb. 4-szer. A végén mikor tudtam hogy megint álmodom, próbáltam elképzelni gyorsan dolgokat hogy nehogy megint felébredjek, de felébredtem.
Hogyan érhetném el azt, hogy ne ébredjek fel rögtön, hanem csak akkor amikor tényleg kell/ akarom?
Köszönöm a válaszokat!:)
Azért jössz ki szerintem, mert érzelmileg felpörögsz...minél többször megtörténik, annál stabilabb lesz.
Horgonyként lehet használni ha megfogsz valamit az álmodban, és a megtartására figyelsz csak...ha semmi sincs kéznél, fogd meg egyik kezeddel a másik kezed csuklóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!