Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan kérjek bocsánatot...

Hogyan kérjek bocsánatot Istentől?

Figyelt kérdés

Bántottam nagyon csúnyán egy rákos embert. Rettentően sajnálom, Mamámat emiatt vesztettük el.

Hogyan tudnám ezt jóvá tenni? Hogyan tudnák bocsánatot kérni tőle??

2022. aug. 17. 21:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%

Keresztenyek jolly joker lapja, mikor elobb cselekednek, aztan gondolkodnak. "Isten majd megbocsajt mindent."

Bezzeg, aki nem hivo annak marad a szembenezes a valosaggal, hogy bizony leereszkedek kicsit a foldre es szemebe nezek a masiknak es tole kerek bocsanatot, nem pedig jolly jokerezek a gyontato szekben, aztan 5 szuz mariaval meg 3 miatyankkal letudtam...

2022. aug. 17. 23:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
*masikkal
2022. aug. 17. 23:53
 13/17 anonim ***** válasza:
15%

Eleve a bocsánatkérésnek mi értelme az emberi életben? Megcsinálsz valami szart aztán annyit mondasz hogy bocsi.

Ezzel aztán ki van segítve az illető…

2022. aug. 18. 02:41
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!!
2022. aug. 18. 04:00
 15/17 anonim válasza:
100%
10-es vagyok. Egy szóval se mondtam, hogy ne kérjen bocsánatot attól, akit megbántott, de ezt szeretettel tegye. Ahhoz pedig, hogy szeretet tudjunk adni először fogadni kell legyünk képesek. Nem adhatsz olyat, amid nincs. A kérdező pedig elsősorban az Istentől való bocsánatkérésre kérdezett rá. Ott pedig nincs helye a saját cselekedetekkel való kérkedésnek. Pont, hogy ez szól az alázatról.
2022. aug. 18. 08:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem Istentől kell bocsánatot kérned, mert ő nem ítél meg téged. Akit megbántottál annak kell (mindenképpen őszintén) a bocsánatát kérned.

Ezzel lerakod a lelkiismeret furdalás terhét. Jobb esetben megbocsát neked, ha mégsem, akkor ezután már ő hordozza tovább ennek a súlyát. Te mindent megtettél a konfliktus rendezése érdekében, ő viszont tovább őrizgeti magában a saját sértettségét.

2022. aug. 18. 08:35
 17/17 NTBS ***** válasza:
Imádkozni kell sokat hittel.
2022. aug. 18. 13:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!