Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Aurához, finomenergetikához...

Aurához, finomenergetikához értők. Ha kihasítottak egy darabot az aurából, hogyan lehet azt meggyógyítani?

Figyelt kérdés

2022. aug. 12. 05:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ja és nem más kérdésekről van szó, hanem konkrétan pont erről az egyről.
2022. aug. 12. 13:23
 12/23 anonim ***** válasza:
58%
Laylah, szerintem nem lesz valaki hitelesebb névvel sem név hiányában. Itt nem csak az elrejtésről lehet szó, van aki nem tartja fontosnak ezt. Maga a szándék fontosabb.
2022. aug. 12. 13:37
 13/23 Grimfox ***** válasza:
80%
Észlelem az aurát, és észlelem az "entitásokat" is, igen. Sőt, azt is észlelem, amiből az aura fakad, és észlelem az "entitások" auráját. De valószínűnek tartom a reakciód alapján, hogy neked nem az én válaszomra van szükséged, hanem valaki olyanéra, aki a te szempontodat képviseli.
2022. aug. 12. 14:11
 14/23 Laylah ***** válasza:
56%
13.: Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy magunkat meg tudom nevezni, mint válaszadót, de az xy kérdésnél a 624. választ író anonimot nem, hiába írt jókat. Nem tudok olyat megnevezni, akinek nincsen neve, így érthetőbb? :) ("Boldogabb" hely lenne a gyakori enélkül az anonim hülyeség nélkül, de ez csak az én véleményem. Egy nicket bárki ki tud találni, max. rácsap egyet a billentyűzetre.)
2022. aug. 12. 14:35
 15/23 anonim ***** válasza:
15#. Értem. Köszönöm a választ.
2022. aug. 12. 14:42
 16/23 A kérdező kommentje:

Laylah: megint nem válaszoltál.

Grimfox: másik kérdésnél olvastam, hogy alig-alig észleled az aurát, úgyhogy most nem kell előadni, de persze itt írhatsz mást, max hiteltelen.

2022. aug. 12. 16:54
 17/23 Grimfox ***** válasza:
38%

Nem véletlenül írtam hogy észlelem, érzékelem helyett. Érzékelni valóban elég nehezen megy. Ezt sosem tagadtam, mert most mit csináljak, ha az érzékelésem fabot élességű. Gondolom az érzékeken túli észlelés fogalmával eddig még nem futottál össze.

Minden esetre sok sikert az ízlésednek megfelelő segítség keresésében.

2022. aug. 12. 17:28
 18/23 A kérdező kommentje:

Nem sértegetni kellene a kérdezőt, ha te nem tudod a választ.

Összefutottam már az érzékeken túli észlelés fogalmával.

Ne add elő, hogy mennyire érzékeled, már írtam, hogy másik kérdésnél olvastam, hogy mennyire, kb semennyire, ez az igazság.

2022. aug. 12. 17:33
 19/23 Grimfox ***** válasza:
38%

Nem sértegetni kéne a válaszolót, ha te nem értesz egyet a véleményével.

Ahogy írtam, valóban alig érzékelem. Ami nem jelenti azt, hogy nem észlelem. Az érzékeim tompák csak. Nem bonyolódnék részletes kifejtésbe, mert kétlem, hogy érdekel, szóval elég ha annyi megvan, hogy elég nagy a különbség.

2022. aug. 12. 17:40
 20/23 Laylah ***** válasza:

Pont emiatt az arrogáns, fennhéjázó viselkedés miatt nem fogok belemenni az általad gerjesztett veszekedésbe (mert ez nem vita). Legyél akkor te az atyaúristen, ha annyira okos vagy.

És ha annyira érdekel, igen, foglalkoztam auramodifikációval, láttam, észleltem más entitásokat is. Most boldog vagy? Változtat ez bármit a nagyképű viselkedéseden, ha szembesítenek a saját hülyeségeddel?

Ne fáradj a válasszal, én megírtam, amit akartam, a többit meg kitalálod majd magadnak. Aztán próbálj meg kiharapni egy darabot a mágneses mezőből, légyszi.

2022. aug. 12. 18:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!