Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Aurához, finomenergetikához...

Aurához, finomenergetikához értők. Ha kihasítottak egy darabot az aurából, hogyan lehet azt meggyógyítani?

Figyelt kérdés

2022. aug. 12. 05:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
60%
Fantáziavilágban bármi lehetséges szóval csak el kell képzelned és meggyógyul.
2022. aug. 12. 05:32
 2/23 anonim ***** válasza:
62%

Tisztán kell tartani a csakráidat, hogy ne fertőződjön el.

Ha nagyobb a hasíték akkor egy energetizáló auratapaszt is lehet rátenni.

2022. aug. 12. 06:49
 3/23 anonim ***** válasza:
68%
Nekem úgy sikerült, hogy a kiszakított részre összpontosítottam sokáig, és gyógyulgat az minden nap kicsit. Egy hét után ilyen koncentrációs percekkel meg lehet gyógyítani
2022. aug. 12. 10:18
 4/23 Laylah ***** válasza:
80%
Életemben nem hallottam még ilyenről, hogy aurából kiszakítani egy darabot. Kb. az a jelenség, mintha a mágnesdarab mágneses mezejéből akarnál kiszakítani egy darabot, értelmetlen és értelmezhetetlen.
2022. aug. 12. 12:07
 5/23 Grimfox ***** válasza:
80%
Az aura nem egy önálló dolog, hanem a test(fizikai, és szellemi) kisugárzása. Mint a lámpa, és a lámpafény. A lámpafényből sem tudsz kihasítani egy darabot.
2022. aug. 12. 12:33
 6/23 A kérdező kommentje:

Nagyon biztos vagy magadban, de sajnos ehhez nem értesz. Nem úgy van, mint a lámpafénnyel!

Ha nem látod az aura egészét vagy nincs észlelésed, csak olvastál dolgokat, az nem elég.

Amikor lesz tapasztalatod, akkor írj. Ne vezess félre másokat. Az ártalmas dolog.

2022. aug. 12. 13:04
 7/23 Laylah ***** válasza:
50%

Grimfox meg én vagyunk kb., akiknek itt bármilyen tapasztalatuk van és vállalják a nevüket.

Szóval "nagyon biztos vagy magadban, de sajnos ehhez nem értesz".

2022. aug. 12. 13:09
 8/23 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy névvel írtatok, az nem jelenti azt, hogy értetek is hozzá! Látod az egész aurát? Látod az entitásokat?
2022. aug. 12. 13:12
 9/23 Laylah ***** válasza:
29%

Arra próbáltam célozni, hogy a kategóriában írogató emberek közt általában. Vannak még jókat írók, de kevesen és név nélkül.

Kardoskodhatsz, akkor sincs igazad.

2022. aug. 12. 13:18
 10/23 A kérdező kommentje:
Terelsz. Látod az aura egészét? Látod az entitásokat?
2022. aug. 12. 13:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!