Mi zajlik körülöttünk? Mi várható?
Szerintem mindannyian érezzük, hogy nagy változások fognak történni. A civilizációnk, amilyennek ismerjük, komoly változásokon fog keresztülmenni, és ezt mindenki másképp dolgozza fel.
Ilyenkor sokan az alapvető, tradicionális értékek felé fordulnak, ösztönösen azokban keresnek menedéket. Én is ezt teszem, és több ismerősömnél is észreveszem ezt. Sokkal többet vagyunk a természetben, sokat túrázunk, sétálunk erdőkben, tavak mellett, gyakran teljesen egyedül. Mély csodálattal tekintünk rá, átérezzük a vele való egységünket, így emlékeztetjük magunkat a Földdel, a természettel való mély kapcsolatunkra.
Van, aki megérzi azokat az időszakokat, amikor olyan döntések születnek, amik végül világméretű eseményekhez vezetnek. Kérdező is ilyen típus lehet. Egyébként szerintem sokan érzik ezeket, csak nem tudatosítják magukban, vagy megpróbálják halogatni, csakhogy ne kelljen tudomásul venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!