Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A Covid és oltások csak...

A Covid és oltások csak annyira sebeznek meg, hogy túléld de a várható élettartamod 15-20 évvel csökkenjen?

Figyelt kérdés

Az elit rá van izgulva a Föld lakosságának csökkentésére mert valamiért nem szeretik az embereket, lehet pszichopaták stb. Lásd Bill Gates Ted talk.

A várható élettartam lecsökkentése 60 évre megoldás lehet erre, illetve a nyugdíjrendszer kiegyensúlyozására? Ha senki nem igényli meg a nyugdíját az rengeteg plusz pénz az államháztartásbak stb, kevesebb nem termelő ingyen élő elem a társadalomban. Ez karöltve a nyugdíj korhatár végtelenségig emelésével akár be is biztosíthatja, hogy senki nem éli meg a nyugdíjas kort.

Mit gondoltok?

2022. febr. 11. 12:00
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
66%
feleslegesen izgulsz, a nagyon hülyék várható élettartama mindig is alacsony volt.
2022. febr. 11. 12:05
 2/28 anonim ***** válasza:
43%

A kifejezetten nagy multiknak egyáltalán nem érdekük az állam nyúgdíjköltségein izgulniuk, hiszen egy állam minél jobban el van adósodva, annál jobba ki van szolgaltatva a cégek befolyásának.

A tudomanytalan covidos oaranoiádra nem reagálnék, ebbe már belefáradtam.

2022. febr. 11. 12:09
 3/28 anonim ***** válasza:
56%
Azt gondolom, hogy le kéne jönnöd a szerről, mert egyre komolyabb hatása van rád.
2022. febr. 11. 12:10
 4/28 hollófernyiges ***** válasza:
48%
Éppen ellenkezőleg, 10-20 évvel növelik az élettartamot, mert a legnagyobb költések az egészségügyben időskorban vannak és a korai halál durván csökkentené a gyógyszergyárak profitját.
2022. febr. 11. 12:12
 5/28 A kérdező kommentje:

2,4

Oké, de ehhez az kellene, hogy az állam és a multik rivalizáljanak, holott az igazság az, hogy a politikusokat a multik nevezik ki, tehát végérvényben ugyanaz a kettő.

2022. febr. 11. 12:22
 6/28 anonim ***** válasza:

#5, ha igaz is lenne amit írsz ezt pont azért tehetnék meg, mert az ország pénzügyi tartalékai kimerültek.

A multiknak nem a nyugdíjalap kell, hanem a politikai, jogi befolyas, hogy bármikor bármit felülírva tudjanak gyárakat telepíteni oda, ahova kell és érvényt szerezhessenek bármilyen lobbinak.

2022. febr. 11. 12:31
 7/28 anonim válasza:
66%
A tőkéseknek nem érdekük a népesség csökkentése, az már sokkal inkább, hogy a termelést és a fogyasztást fokozzák. A gyógyszercégeknek meg különösen nem érdeke, hogy az időseket eltegyék láb alól, hiszen legfőképpen belőlük élnek.
2022. febr. 11. 12:32
 8/28 A kérdező kommentje:

6

Értem de akkor sem szolgál számukra semmilyen előnnyel ha állam költségvetése teljesen szétesik. Báb államnak is valamennyire működnie kell, nem teljesen bedőlnie.

2022. febr. 11. 12:38
 9/28 anonim ***** válasza:
65%
én nem tudom de minden Covid oltás után szerintem picit nőt a farkam (1,2 cm /szputnyik és 0,9 a Pfizer) szóval én nagyon elégedet vagyok vele remélem kell még 4.,5. is :D
2022. febr. 11. 12:38
 10/28 A kérdező kommentje:

7

Ez így van. De ha 40-60 éves koruk között betegesek lesznek az emberek az már nem is gond a gazdaságbak az automatizált rendszerek és robotika miatt és ugyanúgy megmarad a kereslet a gyógyszerek iránt.

2022. febr. 11. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!