Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha elvesztem minden érdeklődés...

Ha elvesztem minden érdeklődésemet, akkor összeolvadok a mindenséggel?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt voltam a szokásos erdei meditációmon. Most kimondottan összpontosítottam. El is fáradtam, és amikor közel értem a városhoz, hirtelen elhatároztam, hogy most nem fogok figyelni. Olyannyira jól sikerült, hogy teljesen érdektelenné váltam minden iránt, a fejem teljesen üres lett, és mintha robotpilóta üzemmódba kapcsoltam volna. Kezdett olyan érzésem lenni, hogy megszűnök létezni. Mintha nem is én lettem volna. Hazaérve valahogy bele sem tudtam nézni a tükörbe, mert féltem attól, hogy nem magamat látnám benne. Megvolt beszélve aznap egy haverommal, hogy fent leszek discordon, de annyira érdektelen voltam, hogy be sem kapcsoltam a laptopot. Semmilyen okot nem találtam rá, hogy bekapcsoljam. Még arra sem vettem a fáradtságot, hogy megnézzem az időt, lefekvéskor pedig csíptek a szúnyogok, vakaróztam, de tényleg annyira nem érdekelt semmi sem, hogy megmozdulni, megvakarni sem volt kedvem magamat. Néha azért jöttek hülye gondolatok, hogy eltűnök, felszívódok, de szerintem csak az egóm húnyt ki egy rövid időre, és próbált visszajönni.
2022. júl. 30. 00:06
 1/4 anonim ***** válasza:
35%

Engem nem érdekel semmi és nem olvadtam bele a sehova.

Jó válasz?

2022. júl. 30. 02:47
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Nem, szerintem csak depressziós leszel.
2022. júl. 30. 03:13
 3/4 grafno ***** válasza:
31%
Hasznosan eltöltött délutánod volt. Meditáció az erdoben... utana meg a nagy semmi reggelig vagy tükörbe nem nezes meg a laptop nem bekapcsolasa volt a kiemelendo tevékenység amit megkellett osztani. Puding vagy.
2022. júl. 30. 06:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Simán csak növénnyé válsz.
2022. júl. 30. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!