Ha valamilyen csoda folytán megláthatnád azt hogy mennyi időd van hátra a jelenlegi életedből, akkor megnéznéd?
Figyelt kérdés
2022. júl. 25. 12:10
21/25 anonim válasza:
Áhh, soha! Azzal sem akarok foglalkozni, hogy egyszer meghalok, azt meg pláne nem akarom tudni, hogy mikor!
22/25 anonim válasza:
#17 Hát ez hihetetlen! Én is szűz vagyok, és sajnos idősebb nálad.
Hogyhogy még ennyiért sem vállalták? Azt hittem, hogy nekik csak a pénz számít! Többel is próbáltál egyezkedni? Pedig azt írtad, hogy közel laknak. Vajon miért nem akart egyik sem autóval elvinni?
Ez számomra végtelenül elkeserítő, azt sem értem, hogy miért tettél mosolygó jelet a 14-es hozzászólásodba.
Ami a kérdést illeti, én nem szeretném megtudni, ahogyan az egyes írta, én is szorongó vagyok.
23/25 anonim válasza:
Természetesen megnézném. Sokkal jobb lenne, ha tudhatnám, hogy mikor fogok majd meghalni.
A halálom előtt pár hónappal pedig minden álmomat valóra váltanám. :)
24/25 anonim válasza:
Megnézném. Kevésbé félnék a haláltól, ha tudhatnám az időpontját.
25/25 anonim válasza:
Ha majd egyszer érdekelni fog, megnézem. De ez az érdekeltség régóta nulla és azóta csak még kiteljesedettebb nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!