Létezik az, hogy egy halottlátóhoz egy halott kutya is beszél és ő azt megérti?
Egy ismert halottlátó, könnyen megtalálható videójában nem hittem a fülemnek. Szerencsétlen pár elvesztette a kutyáját és a halottlátó elmeséli, hogy a kutya egy kettest mutat neki. (hogy mutat egy kutya egy kettest, kérlek valaki írja le)
Ez létezik?
Én meg azt nem értem még mindig,hogy minek vagy az ezotérben ha szkeptikus vagy?Kerüld el...
Az állatvilág szimbólumokkal kommunikál pl: https://www.youtube.com/watch?v=4CpXAUejmxw
"könnyen megtalálható videójában"
Mégsem tetted ide a linket.
Elvárod azt, hogy ahhoz, hogy válaszolni tudjak, keresgéljem a(z általad) titkolt videót?
5ös teljesen igazad van, a helyzet az, hogy eredeti kérdésem alatt belinkeltem, de kivágták, mint macskát sz.rni.
De tessék
10:48tól
Nem a rossz szándék, hanem a kíváncsiság és a szkepticizmus vezérel, remélem maradhat.
Halott kutya beszédje ugyanúgy érthető, mint az élőé.
Sajnos viszont, hogy a kutyák nem beszélnek, hanem ugatnak - azt pedig sokszor a kutya sem érti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!