Az ásvány karkötőkből lehet egyszerre többet viselni ugyan azon a kezen?
Pl ez jól összefoglalja az áltudományokat.
Ha tudsz angolul, nyilván elérhetőbbek komolyabb cikkek is.
Nem vagyok ezoterikus (és szerintem ez a kérdés már inkább oda tartozik mint a vallás kategóriába) de
Tegyük fel hogy igazuk van:
tudtommal egy részük legalább úgy hiszi hogy mindennek van lelke vagy szelleme. Ha ez fejti ki a gyógyító hatást akkor lehet hogy amikor tudományosan vizsgálják meg a dolgokat akkor csak simán elrejtőzik a benne rejlő lélek. Ezáltal tudományos módszerekkel annyira igazolhatóak ezek mint bármelyik vallásban szereplő lélek.
Ha egy emberben lehet valami amit nem lehet kimutatni sehogyan sem akkor egy kőben miért ne lehetne? Csak mert másban hisszel?
Ezenfelül Istennek nem állna nehezére nem érzékelhető szellemet teremteni mindennek hogy azok is segítsék az arra nyitottakat vagy érdemeseket.
Leszögezném megint hogy nem hiszek az ezotériában. Nem is akarom bizonyítani a működését. De talán éri valami értelmes, logikus kritika ezt a gondolatot amire nem gondoltam.
A kérdésre is válaszoljunk:
"Az ásvány karkötőkből lehet egyszerre többet viselni ugyan azon a kezen?"
Vallási szempontból a karkötő viselésére tudtommal nincsen semmilyen kritérium. Ha sámánizmusnak és hasonlóknak tekintjük ezt akkor már tiltott lehet a használata.
Ezoterikus szempontból:
Ha valóban működik akkor előfordulhat gond. De erről egy ezzel foglalkozót kéne megkérdezni. Könnyen elérhetőek és én úgy tapasztaltam hogy kedvesek segítőkészek.
Ha nem működik de hisszel benne akkor a gondolat hogy gondot okozhat elég lehet ahhoz hogy bajod legyen belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!