Igaz lehet a "zebra festegetős" konteo?
Egyik barátom imádja a konteokat (röviden összeesküvés elméletek, konspirációs teóriák). Én már nagyon sok ilyen elméletet ismerek. ugye itt nem is kell őket sorolni. Barátom azt mondta, hogy még mindig rengeteg elmélet van amiről a közembernek fogalma sincsen. Én nem hittem el és ezért bevett egy ilyen zárt FB csoportba. Ott olvastam egy olyan elméletet, miszerint régen tudták az igazságot a világról és hogy hülyére vegyék a népet még jobban elkezdtek lefestegetni lovakat. Ez a zebra.
idézet: "A zebrák festett lovak. A portugálok, majd a németek kezdték festegetni őket hobbiból. Ha létezne egy ilyen állat már megszelídítették volna. Sima átverés!"
"Zebra csak állatkertekben van, és rezervátumokban, vadasparkokban. Számuk csekély. A szájuknál kopik meg a festék leginkább."
"- kérdés: Mi értelme van ennek a festegetés nek? Játszási ból csapnak be minket?
- válasza: Mi értelme az evolúciónak? Hogy majomtól származunk."
"Elkezdték 200 éve, nem lehet abbahagyni."
"-kérdés: Van egy film születő zebráról.
-válasz : Kompjúter animáció"
Bemutat egy képet, amin iszik a zebra. Itt ugye a száján kezd lemosódni szerinte a festék [link]
A kis zebra még barna [link]
festegetik az állatot [link]
kompjúter amimáció a szülés pl [link]
Itt félig van kifestve [link]
íme az eljárás [link]
Ugye az állatkertbe nem lehet kapargatni a zebrát, így tud az ember meggyőződni az igazságról. Hogyan lehet megbontani ezt a konteot ? [link]
Ez hülyeség.
Miért nem használható vízálló festék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!