Igaz lehet a "zebra festegetős" konteo?
Egyik barátom imádja a konteokat (röviden összeesküvés elméletek, konspirációs teóriák). Én már nagyon sok ilyen elméletet ismerek. ugye itt nem is kell őket sorolni. Barátom azt mondta, hogy még mindig rengeteg elmélet van amiről a közembernek fogalma sincsen. Én nem hittem el és ezért bevett egy ilyen zárt FB csoportba. Ott olvastam egy olyan elméletet, miszerint régen tudták az igazságot a világról és hogy hülyére vegyék a népet még jobban elkezdtek lefestegetni lovakat. Ez a zebra.
idézet: "A zebrák festett lovak. A portugálok, majd a németek kezdték festegetni őket hobbiból. Ha létezne egy ilyen állat már megszelídítették volna. Sima átverés!"
"Zebra csak állatkertekben van, és rezervátumokban, vadasparkokban. Számuk csekély. A szájuknál kopik meg a festék leginkább."
"- kérdés: Mi értelme van ennek a festegetés nek? Játszási ból csapnak be minket?
- válasza: Mi értelme az evolúciónak? Hogy majomtól származunk."
"Elkezdték 200 éve, nem lehet abbahagyni."
"-kérdés: Van egy film születő zebráról.
-válasz : Kompjúter animáció"
Bemutat egy képet, amin iszik a zebra. Itt ugye a száján kezd lemosódni szerinte a festék [link]
A kis zebra még barna [link]
festegetik az állatot [link]
kompjúter amimáció a szülés pl [link]
Itt félig van kifestve [link]
íme az eljárás [link]
Ugye az állatkertbe nem lehet kapargatni a zebrát, így tud az ember meggyőződni az igazságról. Hogyan lehet megbontani ezt a konteot ? [link]
Sz ilyen embereket messze el kell kerülni.
Ez a legjobb megoldás.
Ha mégjobban belehülyül akkor még szekta feelingje is lehet, aztán azt te nem akarod látni.
Úgy lehet megelőzni, hogy olyan eszközöket adsz a barátodnak, amelyek hatásosak mindig.
A te érvelési hibáid oldal erre jó kezdetnek.
Aztán lehet meg kellene ezekkel a logikai alapokkal, higy nem hiszünk el mindent csak úgy.
Építkezni kell, de valaki akkora szar, hogy szarvárra sem jó.
Volt már kiscicátok?
Ha igen, akkor tökéletesen olyan színű, mint amikor megszületett?
Nem.
Nyilván van ilyen az állatvilágban, ahogy felnő úgy változik a színe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!