Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nagypapám daganatos beteg, a...

Nagypapám daganatos beteg, a nyuszim a szemem előtt pusztult el, az antik bútoraimba beköltözött a farágó bogár, ez mostmár egy égi jel, húzzak ebből az országból?

Figyelt kérdés
Az idei évem egy csőd. Nagypapám aki apám helyett apám, és egyben legjobb barátom nagyon beteg. Szerencsére a kezelések hatására már jobban van, de gyógyulásra nincs esély. A kedvenc nyulam a szemem előtt pusztult el, megvárt a drága míg hazaértem, fiatal volt, és semmi baja nem volt. Láttam hogy rosszul lett, kivettem, tett pár kört, eldőlt, és elpusztult. Az antik bútoraim amik mind családi darab, tele vannak szúval. A barátnőmmel sem úgy alakultak a dolgok, így a betegség miatt inkább külön lettünk. Mostmár kezdem azt érezni, hogy az életem egy totális csőd... jelenleg idén még kb semmi jó nem történt... Mit javasoltok?
2022. jún. 8. 20:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy ne nyavalyogj, szedd össze magad.Ilyen hozzáállással külföldön is mit csinálsz?
2022. jún. 8. 20:57
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Húzzál, persze, Donbász javasolt. Csakhogy felébredj, hogy milyen ok-okozati összefüggések vannak és mi a feladatod az életben, baromállattya.
2022. jún. 8. 21:12
 3/19 anonim ***** válasza:
52%

Sajnos vannak olyan emberek akik vagy el vannak átkozva, vagy rossz a karmájuk/sorsuk vagy rossz befolyás alatt állnak

Nekem az egesz életem egy romhalmaz, de egy ideje nagyon besűrűsödtek a dolgok. Ez ilyen

Megoldás nincs

2022. jún. 8. 21:30
 4/19 Grimfox ***** válasza:
79%
Ez az év ilyen, és nem csak neked, mások életében, más családokban is halmozottan jelentkeznek hasonló problémák. Nagyban is működik mindez, nem csak egyéni, és családi szinten, de te, mint ember azt tapasztalod meg, ami közel van hozzád. Ha máshová mész, akkor sem lesz jobb, mert máshol, mások is ugyanezt tapasztalják. Valamilyen oknál fogva ez az év már az elejétől ilyen, és 2021 sem volt sokkal jobb, mintegy felvezetésként a mostani helyzethez. Ez nem jel, pláne nem számodra, hanem egy elég általános jelenség világszerte.
2022. jún. 8. 21:42
 5/19 anonim ***** válasza:
81%
Itt nem az országon kéne változtatni,a körülményekhez való hozzáálláson, most azt érzed hogy rossz, ezért menekülnél a tetthelyszínről. Van amibe nincs beleszólásod, van ami lehetne másképp, de te alakítottad úgy. De azt hogy hogyan reagálsz ezekre, te döntöd el. Ilyen helyzetben szoktak sokan befelé mélyedni,a szenvedés érzése, megélése remek motiváció lehet a belső fejlődésre, én is ezért kötöttem ki végül a meditációnál, te döntöd el meddig akarsz szenvedni, ha megfigyelőként látnál mindent, nem ragaszkodnál ezekhez a gondolatokhoz most nem szenvednél. Csak te tudsz teremteni a saját életedben, mindenki más csak eszköz lehet, ha segítségre vágysz, próbálj meg a körülményekkel nem azonosulni, kívül látni magad tőlük
2022. jún. 8. 21:54
 6/19 anonim ***** válasza:
27%

nekem 2019 végén kezdődött, pont a számomra lehető legrosszabb életkorban, azóta már írhattam volna 2 könyvet és másoknál nem tapasztalok ilyen sötét erő által befolyásolt életet.

Akkor én extrán kiemelt vagyok

Ha a bútorban szú lenne, annak én már örülnék, ha csak annyi furcsaság, balszerencsés dolog történne

Érzem hogy szinte szólítgat az öngyilkosság

És sajnos még csak tanácsot sem tudott adni senki hogy kihez, mihez forduljak, bár nem is kötelessége senkinek

3. voltam

2022. jún. 8. 21:55
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Na még mindig itt vagy?

22:45-kor indul 1 gép Alaszkába...

2022. jún. 8. 22:21
 8/19 A kérdező kommentje:
Mennyi megkeseredett ember van. Én még ilyen helyzetben is segítek akiknek tudok. Az értelmes, segítő szándékú válaszokat köszönöm. Aki pedig belerúg a földön fekvőbe, annak annyit mondok, hogy az élet még vele is lehet kegyetlen.
2022. jún. 8. 23:19
 9/19 anonim ***** válasza:
81%
nem gondolom, hogy nem tudod ezeket feldolgozni. keresd inkább a jó dolgokat
2022. jún. 9. 00:01
 10/19 anonim ***** válasza:
85%

Azért a szú az azért tényleg égi csapás.:D

Én az elmúlt 5 évben elveszítettem a látásom közel 80%-át. Idén kaptam meg a genetikai elemzést, erre a génre nincs gyógymód, el fogom veszíteni a teljes látásomat.

Nagynayám rákos beteg, pár héten belül meg fog halni.

A munkahelyemen a pozícióm meg fog szűnni a nyár végén, nem tudom találok e munkát.

Felvettük azt a kitoszott babahitelt, de nem biztos, hogy lesz gyerek.

OSZT AKKOR MI VAN? Ezt hívják életnek! Mégis hova akarsz menekülni előle, hm? Ráadásul nagyapádnak épp szüksége van rád, ne legyél már tirpák, legéyl itt neki, amíg még megteheted!

Én összességében egy szerencsés embernek tartom magam, jó életem van, bőven jobb mint egy cosmó másik embernek.

Téged meg elhagyott a nőd és szuvas lett a kanapéd és kardodba dőlnél? Már megbocsáss, de nem vagy egy kicsit nyámnyila?

Az élet szar, de le kell szarni, attól még lehet élvezni és boldognak lenni!

2022. jún. 9. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!