Nagypapám daganatos beteg, a nyuszim a szemem előtt pusztult el, az antik bútoraimba beköltözött a farágó bogár, ez mostmár egy égi jel, húzzak ebből az országból?
Sajnos vannak olyan emberek akik vagy el vannak átkozva, vagy rossz a karmájuk/sorsuk vagy rossz befolyás alatt állnak
Nekem az egesz életem egy romhalmaz, de egy ideje nagyon besűrűsödtek a dolgok. Ez ilyen
Megoldás nincs
nekem 2019 végén kezdődött, pont a számomra lehető legrosszabb életkorban, azóta már írhattam volna 2 könyvet és másoknál nem tapasztalok ilyen sötét erő által befolyásolt életet.
Akkor én extrán kiemelt vagyok
Ha a bútorban szú lenne, annak én már örülnék, ha csak annyi furcsaság, balszerencsés dolog történne
Érzem hogy szinte szólítgat az öngyilkosság
És sajnos még csak tanácsot sem tudott adni senki hogy kihez, mihez forduljak, bár nem is kötelessége senkinek
3. voltam
Na még mindig itt vagy?
22:45-kor indul 1 gép Alaszkába...
Azért a szú az azért tényleg égi csapás.:D
Én az elmúlt 5 évben elveszítettem a látásom közel 80%-át. Idén kaptam meg a genetikai elemzést, erre a génre nincs gyógymód, el fogom veszíteni a teljes látásomat.
Nagynayám rákos beteg, pár héten belül meg fog halni.
A munkahelyemen a pozícióm meg fog szűnni a nyár végén, nem tudom találok e munkát.
Felvettük azt a kitoszott babahitelt, de nem biztos, hogy lesz gyerek.
OSZT AKKOR MI VAN? Ezt hívják életnek! Mégis hova akarsz menekülni előle, hm? Ráadásul nagyapádnak épp szüksége van rád, ne legyél már tirpák, legéyl itt neki, amíg még megteheted!
Én összességében egy szerencsés embernek tartom magam, jó életem van, bőven jobb mint egy cosmó másik embernek.
Téged meg elhagyott a nőd és szuvas lett a kanapéd és kardodba dőlnél? Már megbocsáss, de nem vagy egy kicsit nyámnyila?
Az élet szar, de le kell szarni, attól még lehet élvezni és boldognak lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!