Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha egyre gyakrabban tapasztalo...

Ha egyre gyakrabban tapasztalok angyali jeleket, akkor az jó vagy rossz jel?

Figyelt kérdés

Fehér toll, szivárvány, arra az emberre utaló szövegrészletek, jelek, akiről sejtem hogy véd engem odaátról.

Hogy értelmezzem ezeket?

Csak egy példa a sok kozul. Leultem az egyetlen helyre ami ures volt és

[link]

26/n

Szilvi

#Angyali jelek
2022. jún. 8. 12:15
A kérdező szavazást indított:
Ez egy pozitív megerősítés tőle, jó úton vagy, jó minden ennyi
Figyelmeztetés, lehet baj fog történni
Egyéb
8 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá, mondd, hogy küldjenek számokat és annak utána lehet olvasni, hogy mi a jelentésük.
2022. jún. 8. 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:
1# Küldenél linket, hogy hol lehet utánanézni?
2022. jún. 8. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Inkább elmesélem, hogy mire gondoltam. Mikor egy nehéz élethelyzetben voltam és egy döntés előtt álltam, akkor kértem az Angyalkáimat, hogy ha az az én utam, amin éppen vagyok, akkor küldjenek 2 számot (megneveztem azt a 2-t, de csak találomra, hirtelen ami eszembe jutott). Persze nem egyik napról a másikra történt, de feltűnt egy idő után, hogy elég gyakran látom őket. Pont annyi lájk van a poszton, pont annyinál tart a visszaszámlálás a pirosnál, amikor véletlen oda pillantok (nem keresem a lehetőséget, hogy "direkt lássam"), sok kis apróság. Aztán egy idő után eszembe jutott, hogy rákeresek arra a 2 számra, amit sűrűn látok, hogy bár én neveztem meg őket, vajon mit jelentenek. Úgy találod meg, hogy angyali számok jelentése, van sok oldal, majd meglátod melyik a szimpatikus. És hát leírás alapján az a 2 szám pont az élethelyzetemet írta le, valamint hogy tartsak ki, kérjek segitseget, itt vannak, támogatnak, ne adjam fel, jó lesz a végén.
2022. jún. 8. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:

3# Hátborzongató amit írsz!

Tudod miért kérdeztelek?

Mert évek óta az 5 mint szám, folyamatosan jön és jön és jön...... és nem tudom mit szeretne mondani!

Hol tudnék utánanézni?

2022. jún. 8. 20:15
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Válogass kedvedre :)

2022. jún. 9. 19:32
 6/6 anonim ***** válasza:
5# Köszönöm szépen! 🙂
2022. jún. 9. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!