Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elűzni ezt?

Hogyan tudnám elűzni ezt?

Figyelt kérdés

Van az ágyam előtt egy tükör.Amióta megkaptam azóta este fura dolgok történnek. Nem merek már elaludni egy fél éve lekapcsolt lámpa mellett.

Eddig mikor elaludni próbáltam mindig mikor kinyitottam előtte a szemem,láttam a tükörben egy fekete alakot de amikor körül néztem a szobámban nem volt ott. Az egészet úgy értelmeztem mint egy képzelődés de már fél éve ez megy. Van amikor felkelek random 3-4 között és rám jön a félelem érzése.Csak úgy. Néha hallok lépteket is. Egyik este viszont történt egy nagyon ijesztő dolog.

Épp elaludni próbáltam a sokáig tartó tanulásom után majd 1 óra múlva csak úgy a semmiből felébredtem és annyit láttam a tükörben hogy a szekrényem felől egy kéz nyújtozkodik hozzám. Mikor feleszméltem már nem volt ott. Utána olvastam, és ha minden igaz van itt valami vagy valakinek a lelke. Viszont nem tudom hogy tudnám ezt a valakit/valamit elijeszteni, mert már nagyon régóta nem tudok jól aludni .

2022. jún. 7. 14:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Dobd ki a tükröt. Menj diliházba. Ne írj kérdéseket kitalált dolgokról. Mindhárom egyenként is üdvözítő, de együtt leghatásosabb.
2022. jún. 7. 14:40
 2/18 anonim ***** válasza:
45%
Nem léteznek szellemek.
2022. jún. 7. 14:45
 3/18 A kérdező kommentje:
Oké még ha nem is léteznek hogy szabadulok meg ettől??
2022. jún. 7. 14:46
 4/18 anonim ***** válasza:
66%
Leírtam három lehetőséget is.
2022. jún. 7. 14:52
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm de kedvesen visszakell utasitanom. <3
2022. jún. 7. 14:57
 6/18 anonim ***** válasza:
Jó. Akkor haverkodjatok össze.
2022. jún. 7. 14:58
 7/18 anonim válasza:
86%
A diliház valóban jó megoldásnak tűnik.
2022. jún. 7. 15:02
 8/18 Tudi333 ***** válasza:
Dobd ki a tükröt!
2022. jún. 7. 15:24
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem akarja kidobni.
2022. jún. 7. 15:25
 10/18 anonim ***** válasza:
82%
Így: "Vün üz űgyüm ülűtt ügy tükür. Ümüűtü mükküptüm üzűtü üstü fürü dülgük türtűnnük. Nüm mürük műr ülülüdni ügy fűl űvü lükülpcsült lűmpü müllütt."
2022. jún. 7. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!