Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van bármi jelentősége az 11...

Van bármi jelentősége az 11 és a 9 számoknak?

Figyelt kérdés
Egy pár hónapja visszatérő dolog hogy mindenhol ezt a két számot látom valamilyen formában, leggyakrabban az órákon veszem ezt észre mindig, mondjuk 11:19, 19:11, 09:11, és egyéb olyan időpontok amelyekben megtalálható a 11 meg a 9 is. Nem csekkolom percenként az órát, de annál a pár alkalomnál is amikor ránézek akkor mindig ezt a két számjegyet látom.
2022. jún. 6. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
2022. jún. 6. 16:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Mindhárom esetben külön órán látod ezeket a számokat?

Lehet, hogy elromlottak az órák.

Mondjuk úgy még parább, ha egyszerre romlottak el az óráid... D,:

2022. jún. 6. 16:53
 3/6 anonim ***** válasza:

A 2001. szeptember 11-ei terrortámadások (gyakori rövidítése: 9/11, ami a szeptember 11-ei dátum amerikai írásmódja, az al-Káida terrorszervezet összehangolt öngyilkos merényletsorozata volt az Egyesült Államok ellen.

Ha ezt látod, ne menj repülővel New Yorkba.

2022. jún. 6. 18:12
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
3. helyesbítés: az amerikai kormány művelete volt a saját polgárai ellen és casus belli az iraki háborúhoz.
2022. jún. 6. 18:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez vicces :D engem is ez a 3 szám kombináció szokott kísérteni, pedig nem keresem szándékosan. De pl amikor egy nap többször észrevettem, és nemcsak az órán, hanem blokkon, kihúzott sorszámon, de még a egy random talált zene címében is megjelent, akkor elgondolkoztam rajta, hogy mit is jelenthet... aztán elolvastam, hogy mit írnak róla, az ezo szerint a magasabb tudatszintre való lépés jele, spirituális fejlődés. Engem alapvetően érdekel a spiritualitás, de számokkal nem foglalkoztam sosem. Viszont az a durva, hogy az elmúlt időszakban tényleg érzek magamon változást, a hosszú időn keresztül tartó szorongásom kezd megszűnni, és sokkal nyugodtabb vagyok. Lehet hogy nincs kapcsolatban a számokkal, és véletlen az egész, de azért érdekes :)
2022. jún. 6. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a 3-12 a kedvenc számom, sportokban sok esetben nagy valtozást hozó szerepe van a jelenlétének, így a számok szimbolikus jelentésűek,nagy változást hozott ez az élet számomra, úgyhogy visszatükrözi ezt. Az, hogy mindig akkor tekintesz az órára amikor pontos részletek vannak előtted, a mélyen spirituális ember figyel a részletekre, minden részletre, így amit az ötös válaszadó írt a számokkal kapcsolatban, visszaigazolást ad a spirituális fejlődésre való igényre
2022. jún. 6. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!