Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van más is aki furán érezte...

Van más is aki furán érezte magát álmában?

Figyelt kérdés

Nagyon valósághű volt. Minden 100 százalékosan olyan volt mint a valóságban. De furán éreztem magamat, mondjuj úgy mintha egy játékban ragadtam volna. A testvéremmel ugyanúgy beszélgettem stb.

Aztán abból jöttem rá h álom. (mindíg tudom ha álmodok stb. de most totál nem)

szóval megjelent egy másik dimenziós kapu és ott egy valamiféle gonosz szörny hadúr volt( majdnem mortál kombátos stb.) és csak röhögötg én meg mindenféléket dobáltam rá.

Más is furcsán érzi magát a valósághű álmaiban? s mit jelenthet?

2022. máj. 29. 05:22
 1/6 A kérdező kommentje:

ja s aztán sok olyan varázs főzet izé volt egy nagy modern tűzhelyen. Mindbe bele nyúltam és olyan kocsonyásodó tapintású s forró volt. éreztem az állagát s a forróságát. álmomban nem éreztem még sohase tapintani valókat s főlrg nem forróságot. felébredzem s még mindíg éreztem h megégettem az ujjaimat stb. de nem látszik semmi. amúgy nemrég álmodtam. 5:00- körűl s most 5:25 van.

vassrnap van s kb 8-10 aludtam volna.

2022. máj. 29. 05:26
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem alvásparalízised volt. Állami ellátásban, a TB-d terhére Budapesten a Korányi Tüdőszanatórium Alváslaborjában vizsgálják(oda szakorvos utalhat be), magánban, pénzért meg szerintem lényegében minden megyeszékhelyen van vagy legalább 3-4 hely, ahol ki lehet vizsgáltatni.
2022. máj. 29. 08:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

És mit ér vele hogy kivizsgálják az esetleges alvásparalizisét azon kívül, hogy kidobja rá a pénzt? Aki hajlamos rá, annál megmarad, de jó hír, hogy a kor elörehaladtával csökken a paralizisek száma. Amgy sem ír bénultságról.

Ez inkább téves ébredés lehetett.Nekem is van ilyen néha és nagyon kellemetlen. A valoságot érzékelem, de aztán általában a fura atmoszféráról felismerem, hogy valami gáz van és mégsem fizikailag ébredtem rá a valóságra. Vagyis mintha egy köztes állapotba ragadnék ilyenkor, de nem az a tipikus paralizis, mert érzékelem a testem, mozgatni is tudom, de mégsem tudok rendesen visszajönni. Ilyenkor mindig elfog a pánik, hogy végleg elveszítem a kontrollt és ottragadok.

Alvásparalizisnél nem érzem ezt, csupán annyit, hogy nem tudok mozdulni, esetleg fülsüketítő zúgást, nyikorgást hallok és nem tudom a lámpát felkapcsolni, de arról meg tudom egyértelmüen hogy "itt vagyok" és el fog múlni.

2022. máj. 29. 09:18
 4/6 A kérdező kommentje:

már volt alapos vizsgálatom 23 évesen és tavaly ősszel is. a kovid miatt több ideig is voltam.

kisgyerek korom óta vannak ilyesmik. 25 évesen mindennaposak voltak 29 éves koromig. most egy évig nem volt semmi s megint kezdődik a mindennapos dolgok.

hiába megyek orvoshoz vagy lesz@rnak vagy a vizsgálatok semmit nem mutatnak. mindent rendben találnak.

sok bajom van ezen kívűl.

csak azért kivi vagyok h mások is szenvednek ilyesmikben.

nagyon rossz h filyton kimerűlt vagyok. sokszor enni sincs erőm nemhogy boltba vagy melóba.

de ugye úgysem százalékolnának le. még akkor sem ha mutatna valamit.

2022. máj. 29. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Írod, hogy sok bajod van ezen kívül. Akkor valószínű, hogyaz egyéb baoaid között va olyasmi, ami a kimerültségedet okozza, mert önmagában ezek az éjszakai tapasztalatok nem okoznák ezt.

Viszont lehet, hogy az ágyad is rossz helyen van.

2022. máj. 29. 14:48
 6/6 A kérdező kommentje:

mi köze az ágy helyzetez???

amúgy amióta elköltöztem mindig más helyen volt. de amikor anyuhoz mentem a régi ágyam ugyanúgy volt s még ott is.tehát ágy helyzet hülyeség.

2022. máj. 30. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!