Ön hisz a madarak létezésében?
Figyelt kérdés
A madarak már rég kihaltak,az összes madár amit látunk igazából Amerikai biodroidok,kémdrónok.
Mi a véleményetek,léteznek madarak vagy sem?
2022. máj. 24. 11:54
A kérdező szavazást indított:
Nem léteznek madarak
Léteznek madarak
45 szavazat
1/22 anonim válasza:
Azt elhiszem, hogy vannak köztük drónok, de nem az összes madár az. Egy millió madár közül, mondjuk öt drón lehet.
2/22 anonim válasza:
A környékünk tele van madarakkal (nem énekes madarak). Varjú és galamb. És elég sok az ürülék. Szerintem a drónok nem potyogtatnának ennyit :DDD
3/22 anonim válasza:
Majd ráébrednek ők is, hogy mi létezik, mi nem.
5/22 anonim válasza:
Az emberiségnek mindig van lejjebb..
6/22 anonim válasza:
A madár-drónoknak a szar olyan, mint a kipufogógáz, az üzemanyag-végtermék, szóval emiatt nem vetném el. Azt vizsgálta már valaki, hogy hogyan tudnak a fehér autóra feketét, a feketére meg fehéret szarni? Ez most jutott eszembe, de gyanús!
7/22 anonim válasza:
Ennyi erővel már mi sem emberek vagyunk, hanem biorobotok
9/22 anonim válasza:
Nem, nem léteznek xddd wtf milyen kérdés ez
10/22 anonim válasza:
Én a tyúkokat elég jól ismerem, mert szeretem a tojást. Eddig nem gondoltam hogy gép ízűek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!