Horoszkóp szerint nem illenek össze, igaz ez? Skorpió és az Ikrek?
Az a baj, hogy az emberek ezekkel a csillagjegyekkel egymás ellen vannak uszítva. Én mérleg jegyű vagyok és az én horoszkópomról is mondanak olyat is, ami nem igaz rám. Döntésképtelenség. Ami pedig pont, hogy a tényleg komoly dolgokban, célokban tudok dönteni a terveim megvalósításában és ki is tudok mellette tartani is, ha megfeszülök akkor is.
Lásd az állatokat, bennük nincs gonoszság és szándékos rosszindulat, csak megélik a jelent.
10-esnek. Skorpió nő vagyok. Nagyrészt nem értek egyet azzal, amiket írtál, mert félreértetted a dolgokat. A jó és rossz tulajdonságok mindenkiben megtalálhatók, csak az arány az ami nagyon nem mindegy, mert valakinél a rossz 5%, valakinél meg 95%, de nem is erről van szó, hanem a kettős jegyről. Idézet egy oldalról:
"Két lélek – két személyiség
Nincs olyan, hogy „Iker” vagyok, csak olyan van, hogy Ikrek. Az Ikrek kettős jegy, így a nevét helyesen többesszámban használjuk. E jegyben két lélek, két személyiség lakozik, hol az egyik, hol pedig a másik oldaluk kerekedik felül. Csaponganak. Minden Ikrek szülött tisztában van önmaga kettősségével. Hangulatingadozásaik gyakran vannak, kedélyüket, mentális állapotukat egyik percről a másikra képesek megváltoztatni."
Nyugodt, békeszerető, távolságtartó vagyok, átlátok az embereken és ezzel a kiszámíthatatlan viselkedéssel az alap Ikreknél és Halaknál, nem tudok azonosulni és a családomban ez a két behízelgő jegy nagy károkat okozott. Konkrétan loptak, csaltak, hazudtak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!