Mi a véleményetek Pásztor Judit (Shana) munkásságáról?
Köszönöm a válaszodat!
Jöhetnek még vélemények...
Nem húz le senkit semmivel csak az eredetnevedet kell kikérned,hogy egyáltalán foglalkozzon veled.Még az általa javasolt német oldalból sem profitál,mert nem az övé tehát abszolút egyenes,csak borzasztóan gyerekes a témához,komolytalan és a többi spirituális mesterekre,politikusokra mutogat közben pedig magasról beszél...
Egy időben olvasgattam nála,mert érdekesnek találtam de idén felrakott egy videót amiben azt meséli hogyan élte túl a covid fertőzést és akkor én itt fordultam ki...Azt hitte magáról,hogy "mester" és őt nem fogja a ragály de utólag még azt is az előnyére fordította,hogy "találkozott a halállal,dermedt állapotban átfordult és örök életet nyert stb...katasztrófa az a 3.14csa...
Időnként bekapcsolódtam az élő videóiba, olyankor elég erőteljes energiaáramlást tapasztaltam.
Véleményem szerint, most már csak a saját, belső körének szolgáltatja a legjobb minőségű információkat. Amíg nem kéred meg önmagad eredet nevét, addig nem is foglalkozik veled, kvázi egy öntudatlan létezőnek tekint téged. Elmondása alapján, elvesztegetett energia az, amit a videói által neked nyújtana, hiszen még önmagad szellemi eredetével sem vagy tisztában.
Érdekesség viszont, hogy amikor nagyon rá voltam mozdulva a témára, akkor többször is álmodtam vele és egy alkalommal segített is nekem álmomban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!