Judit jósnő Miskolc Vasgyár tapasztalatok akik voltak már nála?
Valós tapasztalatokra lennék kíváncsi, aki volt már nála bejött e, mennyire megbízható?
Szkeptikusok kötekedők ne írjanak mert jelentem az oldalnak.
Jelentsd.
Ha egy jósnő bármilyen szinten tudná a jövőt, akkor nem aprópénzért foglalkozna kuncsaftokkal, hanem kitöltene egy lottószelvényt, vagy venne részvényt.
A jósnők fegyvere az, hogy olyanokat mondanak, amik kellemes dolgok és az ember szeretné azokat elérni. Pl. lesz remek állásod, a férjed szeretni fog, a gyermeked zseni lesz. Ettől jó egy jósnő. Ha nem jön be, megbocsájtunk neki és újra elmegyünk hozzá jó dolgokat hallani. Gondoljunk az ellenkezőjére. Ha azt mondaná, hogy szar életed lesz, magányos leszel és gonosz, akkor járná hozzá? Ugye nem. Jó dolgokat hallani az olyan önigazolás féle, hogy lám, nem is vagyok rossz, csúnya, gonosz, bunkó, hárpia, hanem az élet az, de majd minden jóra fordul. Aki ezért a hazugságokért hajlandó vastagon fizetni, tegye. Ha neki van joga hinni benne, akkor szerintem a normális embereknek van joguk arra, hogy ne higgyenek benne.
Csupán csak annyi, hogy megpróbálnak rávezetni arra, hogy jósok nincsenek. Dehát mindenkinek szíve joga abban hinni amiben csak akar. Ha te ennyire hiszel benne, akkor menj el hozzá, hallgasd meg, hogy mit mond és döntsd el magad, hogy neked megérte-e.
Már egy hete jelentgeted itt a neked nem tetsző hozzászólásokat, ahelyett, hogy elmennél hozzá. Már rég túl lennél rajta és neked is volna tapasztalatod az illetőről.
Én a magam részéről nem hiszek az ilyesmiben.
De ha neked erre van szükséged, akkor rajta. (pénzt vigyél, sokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!