Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tisztítsam meg a lelkem?

Hogyan tisztítsam meg a lelkem?

Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 00:06
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
30 fokon, kímélő programmal
2022. máj. 9. 00:59
 2/4 mahoumacross válasza:
23%
Csak Jézus által fogod tudni. Megtérés és azután fogod az Istent (Szent Lelket)tudni befogadni. Megtérés alatt azt értem, hogy felhagysz a régi káros bűnökkel. Csak tudd, hogy az Isten nem csalárd, ezt onnan tudom, hogy nekem is megadatott, hogy újra kezdjem(Számtalanszor). De figyelj arra, hogy az EGO(az éned, ne csapjon be). Szeresd a fele barátaidat. Ha kísértés ér, akkor kérd Jézust, hogy adjon erőt, hogy felszabadulj a gonosz karma alól. Ezek mind, mind fontosak. Hidd el, hogy ez az egyetlen, ami megmenthet. Én is olvasom a gyakori kérdéseket, mert 2 hónapja olyan történt velem, ami szinte nem e Világi. És próbálok keresni értelmes válaszokat. De rá jövök, hogy Isten megadatta a szabadakaratot, hogy megvizsgáljuk, mi az igaz és mi nem. De én nem hallgattam rá és ez egyenlő az árulással. Ezt próbáld meg te nem el követni. Higgy ebben, mert ezek a sorok igazak.
2022. máj. 9. 01:07
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Tiszta, túlzásoktól mentes és mások szolgálatára berendezett élettel.
2022. máj. 9. 06:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Mitől kell megtisztítani? Valakinek rosszat kívántál vagy cselekedtél valamit, ami bűnnek számít? Ez így nagyon tág kérdés.
2022. máj. 9. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!