Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mulando szerelmet lehet...

Mulando szerelmet lehet manifesztalni?

Figyelt kérdés

szerelmet szeretnek bevonzani, olyasmi lehetseges, hogy pl egy ex ujra beled szeressen? Tisztaban vagyok vele, hogy erez meg valamit irantam, csak nyilvan mar nem olyan eroset mint eddig..

Mik azok a dolgok amik szuksegesek a hatekony manifesztalashoz?

Van ilyen pici gyertyank, az mindegy milyen?

Tudom a lepeseket:

3x-nev

6x- xy ujra belemszeret

9x- xy ujra belemszeretett

Mindennap erre fogok gondolni, hogy ez meg fog tortenni, es hiszek is benne

Ez mukodhet?

#369manifestation #369manifesztacio
2022. ápr. 17. 20:03
 1/1 Gyakori Válaszoló ***** válasza:

Nagyon fontos, hogy ne csak gondold, mond is ki! A kimondott szónak ereje van. Kimondva fog manifesztálódni, különben megreked benned.

Átnéztem. Át folyattam magamon. Végig éltem, és kijelenthetem, hogy működhet, de csak ha valóban 3x69! De te ezt már régóta érzed.

Ha elkezdjük végigszámolni, arra jutunk, hogy 2 * (3x-nev) - xy ujra belemszeret, amiből egyenesen következik, hogy 9x- xy ujra belemszeretett az egész pontosan 1 nev, mert ugye 3 * 3x-nev már múlt időt ér.

2022. júl. 15. 01:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!