Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Másnak is olyan, mintha...

Másnak is olyan, mintha mostanság túl gyorsan telne az idő? Órák, napok, hónapok?

Figyelt kérdés

Szóval amióta nemrég volt Karácsony és szilveszter azóta olyan, mintha az idő mostanság elég gyors ütembe gyorsult volna.

Már az év 4. hónapjának a közepét írjuk.

2022. ápr. 17. 02:02
1 2
 1/19 anonim válasza:
93%
Pont ma beszélgettünk erről. Valami nem stimmel itt.
2022. ápr. 17. 02:23
 2/19 A kérdező kommentje:

Még 2 hét pontosan és már májust fogunk írni.

Kerek 2 hét és az év 5.hónapjába lépünk bele.

2022. ápr. 17. 02:30
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Nem telik gyorsabban, mint máskor. Ahogy az ember egyre idősödik, és már nem minden élmény új neki, meg rohannia kell mindenhova, egyre gyorsabbnak érzékeli az időt. De az idő ugyanaz, ugyanúgy van osztva, ugyanannyi az órán egy másodperc. Csak a szubjektív észlelés változik.
2022. ápr. 17. 03:03
 4/19 anonim ***** válasza:
53%
Nekem a virus miatti gondok miatt szűnt meg az ido. Abszolút 2020 márciusában vagyok… másoktól nem hallom ezt
2022. ápr. 17. 06:14
 5/19 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon sokat filóztam ezen fiatalabb koromban. Nekem ahogy nőtt az éveim száma, úgy tűntek a karácsonyok egymáshoz egyre közelebbinek. Aztán arra jutottam, hogy mondjuk ha az egy év hosszát vesszük, nem mindegy, hogy az az intervallum az eddig leélt éldthosszomnak mekkora hányada. Relatíve sokkal nagyobb a korkülönbség egy 3 és 4 éves között, mint egy 50 és 51 éves között.
2022. ápr. 17. 06:49
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy öregszik az ember, egyre "gyorsabban" telik az idő.

Tapasztalatból mondom én is.

2022. ápr. 17. 07:00
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is így érzem. Egyrészt igaz amit a 3-as, az 5-ös és a 6-os írt, másrészt pedig karácsony óta eléggé gyors az életem, mindig rohanom kell valahová, és sokkal gyorsabbnak tűnnek a napok, hetek.
2022. ápr. 17. 07:31
 8/19 anonim válasza:
29%
Az Illluminati!! Ido reszecske gyorsito! Soros is benne van. Azt akarjak,hogy nyugdijjasok hamarabb haljanak :(
2022. ápr. 17. 11:18
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
A föld dimenzióváltásával a lineáris idő is rövidül és cirkulárisra vált..Tavaly írtak erről spirioldalakon,hogy már nem 24 óra egy nap hanem csak 12,azóta pedig még rövidebb..
2022. ápr. 17. 16:01
 10/19 anonim ***** válasza:

9

Ezt kifejtenéd légyszíves? Éredkesnek tűnik a téma bár a spiritoldalak nagy része kamu.

2022. ápr. 17. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!