1/12 anonim válasza:
Nem sokat tudok róla, de ha felajánlást szeretnél neki adni, akkor talán a táncot preferálja. Nem tudok semmi fizikai áldozatról amit különösképpen szeret. (Ha kapcsolatban vagy vele megkérdezheted őt mit szeretne)
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!és hogyan tudok vele beszélni? hogy tud nekem válaszolni?
2022. ápr. 12. 18:13
3/12 anonim válasza:
Különféle módok vannak. Kérheted hogy irányítson ingát, tarot-t, gyertya lángját, vagy meditálhatsz, és akkor lehet hogy ha nem is jelenik meg egy az egyben (az nagyon ritka), legalább jeleket küld, ugyanígy álmodban is kaphatsz tőle jeleket.
4/12 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm! és milyen dolgokat tudok neki felajánlani?
2022. ápr. 12. 18:51
5/12 anonim válasza:
Mint mondtam táncolhatsz neki, hiszen ő a tánc múzsája, vagy adhatsz ilyen "általános" dolgokat, mint kristályok, kávé, bor, ételek stb.
6/12 A kérdező kommentje:
es miutan vegeztem a felajanlassal ezeket eltehtem onnan? bocsanat hogy ilyen sok a kerdesem
2022. ápr. 12. 19:11
7/12 anonim válasza:
Ez az amiről mindenki mást mond. A tárgyakat elvileg ott kell hagyni, ameddig csak jelet nem kapsz, hogy elveheted, az ételeket egyesek szerint megeheted, mások szerint el kell ásni, ki kell önteni és hasonló. Szerintem csináld úgy, ahogy neked tetszik, ahogy te érzed.
8/12 A kérdező kommentje:
most megprobaltam vele kapcsolatba kerulni gyertyan keresztul, viszont nem sikerult
te honnan vagy ilyen tapasztalt az egeszben?
2022. ápr. 12. 19:40
9/12 anonim válasza:
Végtelen mennyiségű olvasás. Még én se kerültem szoros kapcsolatba egy istennel se. Legközelebb Dianához voltam, aki szerintem megjelent két álmomban is, és ha jól értelmeztem, akkor egyszer sikerült kapcsolatba kerülnöm vele az ingámon keresztül.
10/12 A kérdező kommentje:
és tudnal ajanlani valami olyan oldalt ami megbizhato es nem hamis informaciokat ad ki az istenekrol/istennokrol ?
2022. ápr. 12. 19:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!