Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tudom befolyásolni,...

Hogyan tudom befolyásolni, hogy miről szóljon az álmom?

Figyelt kérdés

2022. márc. 26. 23:47
 1/4 anonim ***** válasza:
13%
Ha lehetne ilyet akkor minden nap pørnóról álmodnék :))
2022. márc. 27. 00:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem igazán vagyok otthon a témában, de ha jól tudom ki kell alakítanod valami apró gesztust (pl ránézel az órádra), és ezt minél többször megcsinálnod amíg ébren vagy. Ha elég gyakran csinálod az agyad átviszi az álmodba is, és ha az álmodban is megtörténik ez akkor rájössz hogy álmodsz, és onnantól tudod irányítani.

Nem biztos hogy így van, nézz utána máshol is, és óvatosan kisérletezz ezzel, mert könnyű így megőrülni.

2022. márc. 27. 07:15
 3/4 anonim ***** válasza:
89%
Lekell tölteni egy alkalmazást. Just a dream.
2022. márc. 27. 07:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Most a kérdés az, hogy hogyan kell tudatos álmot előidézni, vagy arról, hogy hogyan kell előre megtervezni egy álmot?

Megtervezheted papíron lefekvés előtt. A lefekvés előtti utolsó gondolat nagyon fontos.

Ha sokat gondolsz valamire nap közben, akkor nagy a valószínűsége, hogy álmodni is fogsz róla. De azért ne ez uraljon egész nap.

2022. márc. 27. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!