Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Régebben olvastam valahol...

Régebben olvastam valahol hogy, gondolat ráhatással lehet befolyásolni egyes emberek tetteit! de hátha van valaki aki tud segíteni hogy ,ez hogyan is működik ?

Figyelt kérdés
pld :szeretnéd hogy valaki elköltözzön akkor mindig mikor meglátod csak jó dolgokat szabad gondolni róla minden egyes alkalomkor.stb...Előbb utóbb az illető elköltözik!Nagyon bánom hogy, nem mentettem le az oldalt .. Persze ott több dolog volt felsorolva .. most csak kiragadtam egyet.

#Gondolat befolyás
2021. máj. 5. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a ho'oponopono módszerre gondolsz :) Egyébként általánosságban elmondható, hogy ha el akarsz érni valamit, az csak pozitív hozzáállással sikerülhet, a negatív érzések az ellenkező hatást váltják ki.
2021. máj. 5. 21:33
 2/5 Grimfox ***** válasza:
100%
Ha negatív dolog amit el akarsz érni, azt nem fogod elérni pozitív érzésekkel/gondolatokkal. Nem nevezném pozitív hozzáállásnak, ha valaki ártani próbál egy másik személynek.
2021. máj. 5. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Pedig bizonyos értelemben még akkor is elmondható... Negatív érzések a félelem, aggodalom, bizonytalankodás, és ha ezeket érzed, bármi is a célod, nem fogod tudni elérni. Pozitív hozzáállás alatt azt értettem, hogy hiszel önmagadban és a célodban - ami sajnos ugyanúgy lehet ártó is.
2021. máj. 6. 14:11
 4/5 Grimfox ***** válasza:
Ilyen esetben az önbizalom pozitív jellemzőnek számít? Képes ugyanúgy pozitív formában megjelenni, mint ha mondjuk kiskutyákat mentesz ki egy kínai étterem pincéjéből? (hülyepélda) Szerintem az önbizalom, és céltudatosság pozitív volta a céltól is függ. Például Hitler céltudatosságát nem nevezném pozitívnak, még akkor sem, ha hihetetlenül erős, és kristálytiszta volt. Értem amit mondasz, és részben egyet is értek veled, csak a fent leírtak miatt nem teljesen.
2021. máj. 6. 14:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Rendben, mint írtam, attól függ, hogyan értelmezzük a pozitív kifejezést. Hétköznapi értelemben véve tényleg nem fejezi ki a legjobban, amire gondolok, nevezzük akkor simán magabiztosságnak.
2021. máj. 6. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!